Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2009.
Seuraava

Orgasmo!  3

Se uni oli kovin eroottinen. Mä pyörin raksun kanssa jonku vesiputouksen alla ja kiljuin. Se veti mua takaa, eestä, sivusta... Mä hikoilin ja pyörin sängyssä.. Heräsin mukavaan tärinään ja nukahdin melkeen heti uudestaan.. Mä muistan ajatelleeni että mikäs tässä, kauheen hyvää leffaa ne mun päässä tänä yönä esittää.. No, pornouni vaihtu painajaiseen. Sekin alko mukavasti, painia, hikeä, huohotusta, puremista, tissit, imuttelua. Hrr. Unessa mä olin kovin tyytyväinen kaikkeen, kaikki suju mainiosti, kunnes mä huomasin olevani raskaana. Se ilonen helium-olotila vaihtu kauheeseen ahdistukseen, kaikki pimeni ja mä olin yksin. Heräsin sitten tossa aamulla omaan itkuuni.

Molin eilen illalla aika vittuuntunu. Kauhee ahdistus, yksinäinen olo ja niin vitun riittämätön olotila. Voi toki johtua siitäkin että ex-mies soitti ja haukku mut taas kerran maanrakoon. Mä en jaksa edes enää väittää vastaan jos puhun sen kanssa. Oon huomannu että puheluaika vähenee huomattavasti jos jo alkuminuuteilla myönnän olevani kamala huora. - Mua vaan ihmetyttää että kuinka kauan se nyt jaksaa tällästä puhelinterroria.

Ny vaateostoksille.


Mover.  5

Mä istun alasti kaiken roinan keskellä ja ahdistun. Mä muutin tähän asuntoon ensimmäinen joulukuuta, ja nyt on taas muutto edessä. Molin niin innoissani tosta uudesta asunnosta, etten ollenkaan ehtinyt muistella kuinka vittumaista muuttaminen oikeasti on. Kauhee pakkailu, suunnittelu, ja mikä vittumaisinta, kauhee kantaminen, ei oikeasti kiinnoistais.. Mä mietin tässä että kuinka paljon mahtais maksaa palkata joku muuttamaan mun puolesta. Mä voisin seisoa sitte uudessa asunnossa, vaan osottelemassa että mihin kaikki meneepi. Toimis mun mielestä sangen hyvin.

Kaikista eniten mua vituttaa toi teevee-hommailu. Mä ostin joulukuussa uuden telkkarin, koititeatterisysteemin ja kaikki. Teevee painaa 587kiloa, se on 42-tuumanen jättiläinen, jota ei saa kallistaa. Vitun hienoa. -Soitin raksulle ja sanoin että se saa tulla kantamaan telkkarin, koska se pakotti mut ostamaan ton hirviön.

Uus sänky tarttis kans ostaa. Tai ainaki uudet jalat. Nykyinen sänky on kyllä uus, ollut käytössä vähän yli kolme kuukautta, mutta raksun kera ollaan onnistuttu saamaan se vähän epäkuntoon. Kun mä ensimmäisen kerran näin raksun hyppivän alasti mun uudessa sängyssä, mun ylitse vyöry pieni ahdistus ja epätoivo, mä olin aika varma että sänky hajoaa heti. Raksu ei ole läski, se on melkeen 190cm pitkä, painaa palttiarallaa 80 kg, ja soon kovin lihaksikas, muttei ne sängyt kaikkea kestä. No, kumminki, eno tulee tänään kylään ja me suunnitellaan huonekaluostoksille lähtöä. Mä oon päättänyt sijoittaa uuteen sohvaan, kirjoituspöytään ja tekis todellakin mieli ostaa uudet keittiönkalusteet... Niin ja se sänky, senki tartten... Kauheeta.. :/



Mm papi.  3

Mä oon viettänyt iltaa vessassa, halaillen pönttöä, en raksua, vaan ihan vessanpöntteröistä. Iski kauhee olo kun olin kauppailemassa Tessyn kera. Se puupää saarnas mulle ikuisuuden, ja mä meinasin pillahtaa porkuun juustotiskillä. Se valitteli koko ajan. Se sano että mun pitäis lakata raksun tapaaminen, että ei se kuitenkaan tuu toimimaan, koska kaukosuhteet ei vaan ikinä toimi. Se sano että me tullaan riitelemään ku heikkopäiset, ja koska mä oon niin seksuJaalisesti aktiivinen, mä en tuu kumminkaan olemaan uskollinen. Se sano että ois parasta luovuttaa jo nyt.

Mun paha olo vaan ylty, ja mua alko ahdistamaan aika vitusti. Toki on hyvää että ystävät on rehellisiä ja sillee, mutta tarviiko sitä nyt masentaa toinen ihan kokonaan. Mä oon ollut ihan pilvissä tässä pari päivää, uus työ, uus asunto, kaikki sujuu, ja sitte Tessy kiskas mut maan pinnalle niin että mun oli vaikee hengittää.

Totta, hankala nähdä raksua välillä, se on töissä, ja nyt mä tuun heilumaan tuunissa, mutta se on monesti viikoilla vapaa, mä oon aina viikonloput vapaa, ja kun kouluista on lomaa, miekin heilun lomalla. Sitten tulee kesä. Todennäkösesti mä tuun tekemään yötöitä kesän ajan, ja sillon mulla on pidempiä vapaita vähän väliä. Ei se nyt niin vaikeaa ole, toivottavasti ainakaan. Totta, mä ikävöin sitä, mua panettaa ihan liikaa, ja pettäminen on aika helppo juttu, mutta emmä edes halua olla muiden kanssa. Hämmästyttävää kyllä. - Nyt mua sitte vituttaa, ajattelen liikaa ja ahdistun entistäkin enemmän. Perkele.


Hmm...  7

Heräsin puhelimen tärinään. Soli mun persauksen alla. Mä nukun aina puhelimeni ja isoimman nalleni kera. Sitte yön aikana rullaillessa se puhelin liikkuu, aamulla se voi löytyä ihan mistä vaan.

No kumminki, hyvä että heräsin. Se mies soitti, siis se jonka kanssa olin katsomassa asuntoa. Mä sain sen kämpän! Tadaa! Se on humaava yksiö ihan kivenheiton päässä, ihana keittiö joka on uusittu muutama kuukausi sitten, hienot tapetit ja mikä parasta, se on pienempi kuin tää mun nykyinen lukaali.

Kaiken tohinan, työtarjousten ja onnistumisien keskellä herää kysymys, mitäs vittua nyt tapahtuu, miks kaikki menee niin hyvin nytte??


Kappaskippos !  5

Mä sain haluamani työn. Musta tulee erikois-kouluavustaja :D
Kipasin tänään keskustelemssa palkasta, ja sain jopa neuvoteltua sen paljon paremmaksi kun uskalsinkaan toivoa. Työajat on mainiot, puoli yhdeksästä kolmeen, torstaisin yhdestä kolmeen, tunnin ruokatauko, joka päivä. Mukavat työkaverit, kiva ympäristö, ja ne lapset oli mussuja, hyvin suloisia palleroita. - Mä alotan ens maanantaina.

Rullasin innoissani kotiin, ihan tohkeissa uuresta tuunista.. Sitte mulle soitettiin Norjasta, ja tarjottiin töitä, kuuden kuukauden homma, hyvä palkka ja ilmanen asunto. Vähän myöhemmin sain kirjeen kaupungilta, ne tarjos yötöitä. Nyt illalla ajattelin tutkiskella sähköpostit, ja kappas, työtarjous, Tukholmasta. Ihmeellinen päivä.

Kipasin seiskan aikoihin kattomassa yhtä asuntoa johon ihastuin heti. Mä sanoin haluavani sen. Saan tietää lisää huomenna. Ois kyllä kiva päästä muuttamaan, tää asunto on liian iso mulle. Ihan liian iso. No, jos tää hyvä tuuri jatkuu vielä huomenna, mä voisin ostaa jonku arvan tai jotain. Ois ihan mukavaa herätä keskiviikkona miljonäärinä.


Seuraava