Visste du att....?

  • kathrin

Tää ilta tulee todennäköisesti olemaan kovin mainio! Mä oon menossa tanssimaan salsaa, olé! Soitin eilen raksulle ja kerroin että moon nyt illalla menossa Tessyn kera salsatunnille, samalla hetkellä kun jaoin tätä jännittävää infoiskua, mä kaaduin naamalleni. Mä kaadun useasti. Sen jälkeen ku rikoin jalkani pienimuotosessa ratsastusonnettomuudessa, musta on tullut kovin kömpelö. Klumppi. Kiitin jumalia siitä että tanssilokaali on ihan sairaalan vieressä, voi olla että kirjottelen seuraavaa aivojentyhjennystä sairaalanpedistä, mielenkiintosta sinänsä, ja sairaalassahan tapahtuu aina kaikkea jännää. Mä voisin jopa kuvitella toimivani paparazzina gyne-osastolla, oispahan ainakin jotain tekemistä sitte lepäilyn ohessa. Mä oon lähes 100-prosenttisen varma että tuun loukkaamaan itteni.

Jos onnistun kumminkin pysymään hengissä sen salsatunnin ajan, jotain tulee aika varmasti tapahtumaan perjantaina, sillon on afrikkalaisen tanssin vuoro. Se sopii mulle pikkusen paremmin, siis se tanssi, ei loukkaantuminen. Mä miellän salsan jotenkin hienoksi tanssiksi, pitäis olla vähän notkea, siro ja suoraselkänen. Afrikkalainen tanssi vaikutti mielenkiintoiselta. Siellä voi heilua paskaset verkkarit jalassa, juosta ympäri salia huumehourusen näkösenä, ja heilua melkeen ku jumalattoman orgasmin kourissa. Mä epäilen että afrikkalainen tanssityyli sopii mulle ku anustappi korvaan.

Toinen ongelma ton salsan kanssa on vaatetus. Mä en tiedä millaset reteet mun pitäis niskaan heittää. Rinssi ehdotti trikoota. Sitten se hihitti. Mä sanoin sille että oon jo ostanu sellaset madonna-kledjut, lilat kiiltävät trikoolegginsit ja sellasen seksikkään oranssin bodyn, kaikki kokoa XS. Kerroin myös lähteväni huomenna kaupungille metsästämään norsupäähinettä. - Jooei. Trikoo ei oo oikeen mun juttuni. Ylipainonen keilapallo tassimassa salsaa on toki varmasti kovin jännittävä näky, mutta emmä taida viittiä.. Mä ajattelin laittaa jonku mukavan mekon päälleni, ja kattella mitä tapahtuu.. Puhelin rintaliiveissä, valmiina soittamaan 112!

3 kommenttia

Kaarin

22.1.2009 19:51

Asenteesta 9 1/2 !

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

kathrin

22.1.2009 22:12

Nonni! Positiivisellä asenteellahan pääsee jo pitkälle :D!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus