Pii-Paa.

  • kathrin

Gang-bang, ruiskuja, vöitä ja ihmeellistä ulinaa. Hullujenhuone. Niin sitä paikkaa voi todellakin kuvata. Se paikka on siis psykoosiosasto, mutta tunnelma on sangen ihmeellinen. En osaa oikein sanoa että millasta siellä on. Praktiikka alkoi tänään. Mä olin aika kauhuissani ja melkeen kaikki pelot vahvistui. Erehdyin luulemaan yhtä potilasta henkilökunnan jäseneksi, rupattelin tyypin kanssa vartin verran ennen kuin mulle valkeni että se ei olekaan osastolla töissä.
En tajua miten kaikkia niitä hälyttimiä käytetään ja kaiken lisäksi mun työajat kusee. Mä oon itse täynnä hälyttimiä, ja niin on osastokin. Kai ne vielä teippaa sen palohälyttimen mun päähän kiinni, varmuuden vuoksi.

Osaston työntekijät on suurimmaksi osaksi super-hyvännäkösiä miehiä ja päässä heiluu mukavia gang-bang-kuvatuksia lähes kokoajan. Huoh.

2 kommenttia

kathrin

25.9.2007 22:46

Kheehheh, psyykkinen klitorikseni. Joo o.
Saa kattella kuinka kauan osastolla kestän, ilman että alan lähentelemään työntekijöitä ja vahingossa "vihjailemaan" joukkopainista.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:15

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus