Jeesusteippia.

  • kathrin

Ma oon tyhma. Idiootti laskiperse-horo. Kylla kylla. Ystavainen (jonka kanssa valit on olleet hyvin huonossa kunnossa) lahti matkailemaan tossa viimeviikolla. Erimielisyyksista huolimatta lahetin sille viestin ja toivotin mainiota matkaa. -Ei vastausta.
Se ei oo ottanut mitaan yhteytta eika varmaan otakkaan. Mua vituttaa aika helvetisti. Ma sanoin sille sillon joku kuukaus sitten, etta jos asiat jatkuu nain huonoina, ehka on parempi ettei olla ystavia-ystavia, mutta koska sukulaisia ollaan, niin kylla tekemisissa silti voitais heilahdella. Tuli mieleen se poljake ku kattelin miten kaikennakoset kaveriporukat heilahtelee terasseilla. Saatana.

Halusin kumminki korjata asiat, jutella ja selvittaa solmut. Sita ei vaan vissiin kiinnosta. Saatana. Helevetin arsyttavaa. Sellanen olo etta lennankin Arlandan sijasta Suomeen ja kayn hakkaamassa sen idiootin. Oon niin perkeleen vihanen ja loukkaantunut. Ihmetyttaa miten melkeen kahdenkymmenen vuoden ystavyys ei merkitse sille ihmiselle mitaan. Tajua ollenkaan. Sekin ku Suomessa heilahdettiin ja neiti ei halunnut sen vertaa oikeastaan nahda etta oltais vaikka kaffella taikka mehulla kipastu. Vituttaa vielakin. Ma olin ihan rikki ja paniikissa sillon, eika se tarjonnut ollenkaan tukea. Kaasona sen piti viimekesana heilahdella, vaatteet ja kengat oli jo ostettu, mutta hetki ennen juhlia se peru kaiken. Oon alkanu miettimaan etta mita vitun pahaa ma oon tehny etta ansaitsen tollasta. Mita helvettia? Kaikista naurettavinta on etta tuntuu etten paase naistakaan asioista koskaan yli. Kelailen kaikkea paassani, haluan olla tekemisissa vaikka olen vihanen, haluan etta meidan valit on kunnossa. En halua menettaa ystavaa, tuntuu etta oon niin paska (En valttamatta paska ihminen, mutta paska ja vaikea luonne.) etten kumminkaan uusia saa. Kaikki menee aina niin sekasin. Pah. Ollaan kumminki oltu ku paita ja persio hyvin kauan, emma edes osaa ajatella elamaa ilman sita idioottia. Tyhma ma silti vaan olen. Vituttaa ihan helvetisti ja tulee tosiaan sellanen hyvinkin vakivaltanen olotila aina vahan valia.

Khh. Huomenna kotia kohti. Saadaan nahda uus asunto tapetoituna :D Alkaa kylla pikkuhiljaa tulemaanki sellanen olo etta on valmis kotiutumaan... Eilen illalla oltiin sellasessa raflassa kun The old house. Mun spagetissa ei ollut ollenkaan mausteita vaikka olin tilatessa pyytanyt ekstrapaljon valkosipulia ja mausteita. Kun mainitsin asiasta tarjoilijalle, se alko huutamaan mulle mongioloidikielellaan ja sano huonolla englannilla etta mita han voi muka asialle tehda, ja etta ehka mun ei muutenkaan kannattais syoda. En syonyt, maksoin kylla ruoasta. Kun lahdettiin kippasin koko sotkun lattialle. Hauskaa illanjatkoa.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:15

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus