Sano mulkku!

  • kathrin

Roudasin herran sellaseen vanhanajan kuvaukseen. Pukeuduttiin jannittaviin vaatteisiin, herralla oli sellanen hieno vanhanaikanen pyssy karessa ja sikari suussa. Ma heilahtelin kauheen mekkoni ja kukkakimpun kanssa kuvaan. Alko vituttamaan ku se kuvaaja halus valttamatta ankea jotain saatanan kauheeta hattua mun paahan. Loppujenlopuksi sekosin ja karjasin vaan etta se vitun hattu tanne. Iskin sen paahani ja irvistin. Kuvaaja oli sangen jarkyttyneen nakonen ja nappas kuvan. Sano heti peraan etta ei tarvi enaa. Nyt voi ottaa hatun pois. Perkele. Siina hatussa mitaan vikaa, mutta mun paahan ei yksinkertasesti hattu kay. Nayttaa lahinna silta etta joku yrittaa vetaa vauvan sukkaa keilapallon ylitte. Hurmaavaa siis.

Seuraavaksi kuvaaja alko heilumaan sellasen untuva-hoyhen-booa-hommelin kanssa, sano etta se sopii hyvin kuvaan. Halo? Vanhanaikanen kaunis puku, herra gangsteri-asussa, ja mulla pitais olla joku booa kaulan ymparilla. Siina vaiheessa olin niin vittuuntunu etta sanoin kuvaajalle antaa vaan palaa. Kun se niita kuvia sitten napsi, totesin kovaan aaneen, oooh, wonderful, I do look like a prostitute. Yleisolla ainakin oli hauskaa. Se kuvaaja vaan mulkoili mua ihan vittuuntuneena. Kai se halus etta ma otan sen tosissaan. Herranjumala. Kuka tahansa osais tollasessa katuhokkelissa ottaa kuvia. Valmis tausta ja turistit puvut paalla. Jopa herrakkeesta voi sitte nakojaan tulla "ammattikuvaaja".

Ahdistavaa. Liikaa toimintaa korvien valissa. Alkaa vaan vituttamaan. Olis ihanan kiva olla ajattelematta valilla.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:15

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus