Läskipallona luokses kierin.

  • kathrin

Jaksaa ihmetyttää tää läski. Todellakin. Ihmetyttää edelleen miksi on yleisesti hyväksyttävää tulla kommentoimaan mun/muiden sotanorsujen ulkonäköä (tai yleisesti sen "puutetta" juuri läskien vuoksi) ihan päin naamaa, tai vaihtoehtoisesti suureen ääneen ihmetellä läskejä. Jos itse menisin jollekin äidille sanomaan että "toi lapsi on niin ruma, että se on varmasti sukeltanut maailmaan perseen kautta", olisin kamala ihminen. Jos menisin jollekkin vähemmän kauniille ihmiselle toteamaan että, "sun naamassa on jotain ihmeellistä vikaa, sä kun oot noin perkeleen kauhean näkönen", saisin varmasti selkääni. Jos menisin jollekkin toteamaan "näetkö sä edes noiden ryppyjen seasta mitään", olisin ikärasisti. "Vittu sulla on isot korvat, noilla pääsis lentämään vaikka Intiaan asti" -taas kamalaa. "Säkin löytänyt vaattees kaatopaikalta!"
-Kappas, en olekaan hauska vaan kamala ihminen joka haukkuu köyhempiä. Jos menisin laihaa ihmistä sanomaan luuviuluksi, olisin kateellinen läski, ja jos menisin kaupungilla kovaan ääneen jotain vammaista haukkumaan Rullatuoli-Roopeksi olisin kauhistuttava paskiainen. Silti. Silti kuka vaan voi tulla mua sanomaan läskivuoreksi, ällötykseksi tai vain yleisesti superläskiksi potematta huonoa omaatuntoa. Läskejä voi haukkua, pilkata ja niille voi tietenkin nauraa. Läskeillä ei ole ihmisarvoa eikä ajatuksia. Hämmästyttää todellakin. Milloin läskien haukkumisesta tuli yleisesti hyväksyttävää ja normaalia? Tai no, eihän läskiksi huutaminen ole edes haukkumista, sehän on realismia, ei hirveää tai kamalaa, eikä haukkujat ole kamalia, vaan realisteja. Hurmaavaa. Rumaksi sanominen taas on julmaa. Varsinkin jos hoikkaa ihmistä menee rumaksi sanomaan.

Khh. Aivot narikkaan ja suihkuttelemaan. Sais edes rauhassa lenkkeilemässä (kyllä, läskejä sulattamassa) käydä, liikaa aikaa ajatella ja vittuuntua silloinkin. Nytkin kiskasin yli tunnin kierroksen, ja tulin vaan entistä vittuuntuneempana kotio. Tuska ja ahdistus.
Onneksi herrake tulee pian kotiin, saan roudata herrani ja läskini sänkyyn harrastelemaan syntejä. Siinä sielunruokaa ja kauniita kuvia loppuillaksi. Pah.

3 kommenttia

seireeni_

23.9.2007 22:17

Ilkeitä ihmisiä löytyy aina, ja niillä on syynsä - ei mitään järkevää mutta.. Minusta olet nätti. Ottaisin minäkin tuollaiset tissit ja hiukset. :P

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Hippi-Ronda

24.9.2007 01:22

nii,i,älä muuta sa!!
nimim.toinen läski

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:15

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus