Pakkopaitaan kiitos.

  • kathrin

Psykoosi-osastolla neljä viikkoa. Mielenkiintoista kerrassaan. Praktiikkapaikat jaettiin jo jokin aika sitten. Mä sain tietää sen verran että oon psykiatrisella. Ilahduin kovasti. Mielenkiintosta hommaa, aika ei tule pitkäksi, näkee paljon ja oppii paljon. No, innostusta riitti siihen asti että sain tietää että joudun psykoosi-osastolle. Psykoosi-osastolle jossa on suurimmaksi osaksi pakkohoito (tiiä mikä lpt-patient on soomeksi) potilaita.

Soitin nyt torstaina osastolle, esittelin itseni ja kysyin että millonkahan mun pitäis alottaa. Tiistaina. Pitää mennä sinne kuulemma ajoissa, mun täytyy oppia kaikki turva- ja ovi-koodit. Osata käyttää mun henkilökohtasta turvahälyä ja saada ekstrana joku pärkeleen kannettava palohälytin. -Potilaat on kuulemma jotenkin ihmeellisesti viimeaikoina onnistuneet sytyttelemään paloja osastolla. Perkele. Mun täytyy myös oppia laittamaan potilas nopeasti remmeihin ja osata kaikki hätätiet ulos osastolta. Täytyy opetella miten huoneisiin mennään ja missä asioissa saan potilaita autella. Täytyy opetella kirjaamaan vahingot teklaan ja oppia tietenkin erottamaan potilaat työntekijöistä (kaikilla "kotivaatetus"). Mielenkiintosta. Kauhistuttaa pikkusen. Naikkonen jonka kanssa juttelin vakuutteli kyllä että kaikki kuulostaa kamalammalta mitä on, ja että em. jutut on lähinnä varotoimenpiteitä, mutta tietenkin hyvä tietää.

Saa nähdä mitä tästä harjottelujaksosta tulee.. Jotenki odotan tota central-operation harjottelujaksoa huomattavasti hartaammin.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:15

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus