Lick em balls!

  • kathrin

Puhelinseksiä. Taas kerran. Therese heilahtelee ulkona ja mä teen töitä sen puolesta, toki saan palkkaa, muuten en läähättämään alkais. Viime yö meni ihan näppärästi, ei kauheasti soittoja, mutta ne muutamat olikin sitten pitempiä puheluita. Sangen mielenkiintoista.
Nyt mulla on uus fani, tai itse asiassa kaksikin kappaletta. Sadetakki-mies ja "the fornicator". Yks joka runkkailee aina sadetakki niskassa, ja toinen joka huohottaa luuriin 30 - 50 minuuttia putkeen ja kertoo miten se haluaa tehdä mut raskaaksi. Mikäs siinä.. Yks mies soitti ja halus että mä kuuntelen kun se kattoo pornoleffaa ja runkkaa. Joskus mä pysähdyn ajattelemaan mitä ihmisten päässä liikkuu. Toisaalta, mä oon se joka kuuntelee niitä älyttömyyksiä, joten..

Viikko Richien luona sujui taas mainiosti. Me käytiin Örebron linnassa kummituskierroksella, Norassa piknikillä, käveltiin Lindesbergin järven ympäri ja valokuvailtiin kaikkea vähemmän viisasta. Käytiin ostoksilla, kokkailtiin mainioita ruokia, ja oltiin toistemme kimpussa lähestulkoon kokoajan. Mä sulan sen lähellä. Se tuli hakemaan mut juna-asemalta, halas mua, puri mun korvaa ja me lähdettiin ajamaan sen luokse. Kymmenen minuutin jälkeen auto jäi moottoritien varteen ja me juostiin metsään. Se tekee mut hulluksi.

Toisella kertaa me säikytettiin kaks marjastajaa ja silkasta järkytyksestä R räjähti mun puserolle. Me katottiin toisiamme, lähdettiin juosten autolle ja vasta sitten alettiin nauramaan. Sen kanssa tapahtuu, joskus vähän liikaakin.
Mulla on jotenkin outo olo. Se saa mut hymyilemään, tärisemään, ja muutenkin tyytyväiseksi, mutta mä en oikein tiedä että mitä haluan.
Mä haluan olla sen kanssa, mutten oo varma toimiiko mikään. Se on liian täydellinen, mulla on hyvä olla sen kanssa, mutta pidän itteäni jotenkin kakkosluokan kansalaisena sen seurassa, mulla on yksinkertaisesti sellanen olo etten ansaitse mitään niin hyvää.

Mä oon jotenkin epävarma, haluan tehdä sen tyytyväiseksi, ja haluan olla kiinni siinä. Se nukkuu aina ihan mun lähellä ja mä kehrään, mä janoan sen kosketusta ja läheisyyttä, mun sydän hakkaa kun se silittää mun hiuksia ja puristelee mun reisiä. Se haluaa nukahtaa kädet mun ympärillä, tai sitten se vetää mut kainaloonsa, mä en halua nousta sängystä ollenkaan. Se silittää mun niskaa kun se ajaa, ja se saa mut unohtamaan kaiken liikenneturvallisuuden. Mä haluan puhua sen kanssa kokoajan, mä haluan kuulla mitä sillä on sanottavana, ja mä haluan nähdä miten se innostuu asioista. Mä oon niin epävarma että oon hajoamassa, mutta sen edessä mä yritän näyttää itsevarmalta.

2 kommenttia

kathrin

14.9.2008 16:29

R niinku Richie ja räjähti.. Nii in.. :P

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:55

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus