Minttuviinaa kato, sit ei tarvi pestä hampaita.

  • kathrin

Sen seksielämä on sitä että se ettii jonku horoperseen valomerkin aikoihin, vie sen kotiin, tyhjentää kassit ja nukahtaa. Sen ystävät on hävinneet, se ei halua tehdä enää mitään hauskaa. Se ei halua muualle ku baariin. Millon mä voin alkaa huolestumaan, millon mä voin kysyä tarvitseeko se apua? Herrakkeeni veljestä on tulossa hyvää vauhtia juoppo. Veli on 29 vuotias voimannostaja, hyvässä duunissa, hyvännäkönen, fiksu ja mukavakin. Veljellä on aika perkeleesti rahaa mutta ei ystäviä, ja sosiaaliset taidot ovat mielestäni vähän niin ja näin.
Veljellä ja tytöllä meni keväällä vähän yli puolentoistavuoden suhde poikki, ja siitä lähtien veli on "juhlinut". Juhlintaa tapahtuu noin nelisen kertaa viikossa. Nyt se otti töistä palkatonta vapaata kolme viikkoa, ja on tähän mennessä ryypiskellyt lomastaan jo viisi päivää. Se heiluu naisten kanssa jotka ei halua siltä muuta ku viinaa ja rahaa, niin ja satunnaisesti kikkeliä. Veli on ihan roskana, siitä näkee että se on masentunut ja että se voi huonosti, mutta sen tekemisiin ei saa koskaan puuttua. Se on niin helevetin ylpeä, ei suostu ikinä myöntämään heikkouksiaan, ei halua näyttää minkäänlaisia inhimillisiä piirteitä. Miten sellasta ihmistä autetaan? Miten autetaan ihmistä joka ei arvosta itseään yhtään?

Tässä vaiheessa voin toki sanoa etten mäkään kovasti enää itteäni arvosta, mutta inhimillisyyttä mussa toivottavasti on, tunteeni uskallan näyttää ja ylensä huudan kun apua tarvitsen. Synkimpinä aikoina en kyllä apua halua, ja päässä pyörii vaan hukuttautuminen, mutta toistaseksi oon saanu itteni jotenki kiskottua edes pikkusen ylöspäin noista jaksoista.

Käytiin juuri veljen kanssa uimassa, sen oli pakko päästä kylmään veteen että se selviää vähän, se oli taas lähdössä juhlimaan. Nythän on lauantai.
Mulla on sellanen olo että miekkonen ei edes ajattele kiskoa itseään ylös. Nyt sen mielestä on normaalia ryypiskellä kokoajan, olla näyttämättä tunteitaan, huudella ihmisille kaduilla, oksentaa lasten leikkikentälle lounasaikaan ja ajaa autolla humalassa. Apua.

Kirjoitettaessa soi Amy Winehouse -You Know Im No Good

3 kommenttia

Ninka_

25.8.2007 21:36

Vaikempi homma. Aikuisen ihmisen tekemisiin on helkkarin hankala puuttua, eikä nämä A.I.;t yleensä edes tahdo asioihin puututtavan.

Kerrankin mulla ei ole mitään patenttiratkaisua. Ehkä sitten, kun pohja tulee vastaan, ymmärtää jamansa.

Toisaalta tuo kuulostais muidenkin käyttäytymismallien kautta pitkäaikaismasentuneen käytökseltä. ( erakoituminen, mielenkiinnon katoaminen, itsetuhoisuus, hälläväliä-asenne..)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Basher

27.8.2007 07:05

Sun blogia on jostain syystä miellyttävintä lukea, jatka tänne kirjoittelua.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:17

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus