Tissit.

  • kathrin

Sellanen pumpattava shemale-barbara olis hieno, kattelin eilen sellasta ja ajattelin tilata joko herralle tai Hegelle synttärilahjaksi.. Herra tosin ehkä loukkaantuisi, ja Hege saattaisi pitää nukkea oikasti poika-tyttö-systeemi-ystävänään. Pelottavan hupaisaa.

Tää on taas päivä jolloin kaikki hajoaa käsiin. Meen suht' uus ehanainen Dvd-pelailija hajos. Kokonaan. Olin laittamassa leffaa sisään kun se vaan alko surisemaan ja otti loparit. Herra oli kattellu jotain pornoleffaa (huonolaatuista sellasta) ja se perkeleen levy sekotti koko koneen. Ärsyttävää.

Koulussa on ahdistavaa. Puolet luokasta on ählämejä jotka ei ymmärrä sanaakaan ruotsia. Hämmästyttävää että niiden pitäis valmistua suurinpiirtein samoihin aikoihin kuin meidän muidenkin.
Opettaja tosin keskusteli tänään siitä että tuo SFI-ryhmä tarvitsee paljon tukiopetusta, muuten ei suju mikkään. Ärsyttää miten niiden ählämien tyhmät kysymykset ja hölinä häiritsee tuntien kulkua, sellanen olo etten halua enää ollenkaan kouluun.

Sangen erikoinen olotila siis. Sekasta ja kaikki vituttaa, mutta silti jotenki väsyneen raukee olo. Ihmetyttää.

Vilauttelin tissejäni tossa pihalla herran iloksi kun se oli töihin lähdössä. Naapurin setä tykkäs kans esityksestäni. Khh. Tuuripelle.

Kirjoitettaessa soi John Butler Trio -- Better Than

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:17

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus