Teen nykyisin niin harvoin ruokaa, että kun joskus väsään muutakin kuin jotain mikrolämmitteistä tai makaronia kera ketsupin, pitää ohje jakaa kaikkien kanssa. Eli huomenna työevääksi herkutteluun:
Tulista kookoskanaa
3 kpl hunajamarinoituja broilerin koipireisiä
1 tlk kookosmaitoa
punaista chilitahnaa oman maun mukaan
pari desiä vettä
1 iso sipuli
1 pss pakastevokkivihanneksia
Leikkaa koipireidet kahteen osaan (eli koipi ja reisi erilleen). Laita kanapalat, kookosmaito ja chili kattilaan. Lisää vettä sen verran, että kanat juuri ja juuri peittyvät. Kiehauta ja jätä sen jälkeen hautumaan miedolle lämmölle, kunnes kanat ovat lähes kypsiä. Lisää kypsennyksen loppuvaiheessa sipuli ja vokkivihannekset ja anna kiehahtaa vielä kerran. Lisää tarvittaessa chiliä ja suolaa.
Itse ajattelin heittää sekaan vielä jotain yrttejä jahka nuo kanat kypsyvät eli maustaminen oman maun mukaan. Ajattelin keittää kyytipojaksi penne-pastaa ja salaattia tietysti myös kylkeen. Omnomnom.
Rock!