Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2009.

Googleta hakusanoilla: "(Nimesi) on"  2

(esim. "Matti on") ja kopioi viestiin 10 ensimmäistä järkevää tulosta. Näin saat tietää itsestäsi jotain mitä et ole vielä tiennyt. Muista laittaa hakusanaan lainausmerkit mukaan tai muuten ei tule mitään. (Lainattu eräästä käyntikortista näiltä sivuilta ja Facebookissakin on samanlainen juttu kiertämässä):

1. Kaunis uni on vuonna 1998 julkaistu Annika Eklundin ensimmäinen albumi.
2. Kaunis Uni on miehen debyyttisingle, jonka lyriikat ilmeisesti käsittelevät koulukiusaamista
3. kaunis uni on sellainen että näkee jostain itseleen tärkeästä ihmisestä unta tai sitten jostain ihanista hetkistä esim mä olen sinun viereläsi
4. Kaunis Uni on erittäin kaunis tyttö!
5. Kaunis Uni on kaunis hujoppi. Kuvien perusteella luulisi muutamaa vuotta vanhemmaksi.
6. Uni on kaunis, uni on meidän ruoho on vihreä, lämmin ja tuore, kesä on alussa, elämä on mahdollisuus, tässä on uusi tilaisuus
7. One'Love, Mun Maailma, Ihan ok silleen mut kyllä sun "Kaunis uni" on ehdottomasti paras biisis.
8. No, Kaunis uni on kuitenkin Annikan esikoislevyltä vuodelta 1998, jolloin tyyli niin musiikillisesti kuin ulkoisestikin oli hieman erilaista kuin nykyään.
9. ylpeä ja kaunis uni on Sirkan arkisen minäkokemuksen ja. valvetilassa ilmenevän ankaruuden vastakohta.
10. Kaunis uni on oikeassa. On eri asia syyllistyä seksuaaliseen hyväksi käyttöön kuin lapsen seksuaaliseen hyväksikäyttöön.

Hihiii. ;P Ja sitten omalla nimellä sama homma:

1. Kaisa on kaunis nimi. Olisin laittanut sen nimeksi tytöllemme, jos meillä tyttölapsia olisi.
2. Kaisa on nero osa 2. Eilen tarkentui että Kaisulia epäillään epon käytöstä.
3. Kaisa on töissä yläasteen englannin kielen lehtorina. Kaisa on naimisissa Hassanin kanssa ja heillä on kaksi yhteistä lasta, Tane ja Ella.
4. Oman tanssikoulun myötä Kaisa on saanut toimia tanssin ohjaajana oman arvomaailmansa mukaan.
5. Title, Kaisa on natsi. Composer, Hautamäki Vesa Pekka - Jokinen Vesa Sakari. Lyricist, Jokinen Vesa Sakari
6. Kaisa on viihtynyt työympäristössään, jota hän kuvaa nuorekkaaksi ja rennoksi.
7. Leka, Kaisa: On the outside looking in. Tuotekuvaus Syksyllä 2006 ilmestynyt 160-sivuinen kovakantinen kirja kertoo ulkopuolisuudesta, koulukiusaamisesta, ...
8. Anna-Kaisa on sopeutunut joukkoon hyvin, ja hän kehuu kaikkia semifinalisteja ihaniksi ihmisiksi.
9. Kaisa on tosi kaunis ja sopusuhtainen. ... olen katsellut muita tyttöjä ja minun mielestäni kaisa on erittäin kaunis verrattuna muihin.
10. Matikantunnit med Kaisa on tuskaa. :D.

Noin. Tiedättepä nyt mustakin kaikkea uutta.

Rock.


Huokaus  3

Olipas taas päivä. Tietää ainakin tehneensä töitä, kun jalkoja särkee niin maan vietävästi. Mutta raahauduin silti salillekin vielä päivän päätteeksi ja sen jälkeen pikapitsalle Menneisyyden Haamun kanssa. Aika mieletön päivä. Ei sillä tavalla wou-mieletön vaan pikemminkin ihan järjetön. Onneksi huomenna meen vasta aamuseitsemään töihin ja pääsen jo heti kello 23. Oon tyhmä, tiedetään. Työnteko vaan sattuu pääsääntöisesti olemaan hurrrjan hauskaa.

Mikähän mua vaivaa, kun oon viime aikoina ruvennut miettimään, että voisin alkaa elää säästeliäämmin ja vähentää työntekoa? Siis oonkohan mä laiskistumassa vai mitähän tää oikein on? Kyllä sitä nyt luulisi kaksikymppisen jaksavan tehdä sellaiset 75 tuntia töitä viikossa - miksi mulla silti on useammin kuin silloin tällöin olo, että muukin kuin työelämä voisi maistua mannalta toisinaan? Weird...

Joo. Kärsii jo luova tekstintuottaminenkin tästä ainaisesta väsymyksestä ja stressistä, jotenka Kallio kiittää ja kuittaa. Palaamme asiaan jahka tulee joskus jotain oikeaakin sanottavaa mieleen.

Rock.