Hulvatonta

  • Kaisa

Kirjoitin juuri keskustelupalstan Mitä vittua sä duunailet -ketjuun, että tulin äskettäin töistä ja mulle tuli kauheen hyvä olo. Siis ihmistä ei oo kyllä luotu laiskottelemaan pidemmän päälle - kolme kuukautta oli aika maksimi näköjään, mitä sitä kestää toimettomuutta. Nyt on niiiiin valtaisan hyvä fiilis kun on kalenteri täynnä työvuoroja ja vaikkei tässä duunissa työ päivärytmiä laitakaan kondikseen, niin on ainakin jotain aikatauluja, ettei kulu kaikki aika pelkkään hengailuun.

Oon ilmeisesti parhaimmillani pienen stressin alla. Vaikka luulisi, että nimenomaan lomalla on energiaa tehdä kaikkea ylimääräistä niin mä ainakin saan nyt kaiken kiireen ja tohinan keskellä enemmän aikaan päivässä kun lomalla sain viikossa (tai parissa :D). Ihan huippua, ihan huippua!

Nyt meen pesemään Hese-hiet pois ja sitten pitää varmaan vongata iltaseuraa joltain television omistavalta ihmiseltä, että pääsee katsomaan Idolsin ja BB:n. Jälleen kerran saa ilmoittautua vapaaehtoiseksi. :)

Rock!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:54

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus