Huokaus

  • Kaisa

Olipas taas päivä. Tietää ainakin tehneensä töitä, kun jalkoja särkee niin maan vietävästi. Mutta raahauduin silti salillekin vielä päivän päätteeksi ja sen jälkeen pikapitsalle Menneisyyden Haamun kanssa. Aika mieletön päivä. Ei sillä tavalla wou-mieletön vaan pikemminkin ihan järjetön. Onneksi huomenna meen vasta aamuseitsemään töihin ja pääsen jo heti kello 23. Oon tyhmä, tiedetään. Työnteko vaan sattuu pääsääntöisesti olemaan hurrrjan hauskaa.

Mikähän mua vaivaa, kun oon viime aikoina ruvennut miettimään, että voisin alkaa elää säästeliäämmin ja vähentää työntekoa? Siis oonkohan mä laiskistumassa vai mitähän tää oikein on? Kyllä sitä nyt luulisi kaksikymppisen jaksavan tehdä sellaiset 75 tuntia töitä viikossa - miksi mulla silti on useammin kuin silloin tällöin olo, että muukin kuin työelämä voisi maistua mannalta toisinaan? Weird...

Joo. Kärsii jo luova tekstintuottaminenkin tästä ainaisesta väsymyksestä ja stressistä, jotenka Kallio kiittää ja kuittaa. Palaamme asiaan jahka tulee joskus jotain oikeaakin sanottavaa mieleen.

Rock.

3 kommenttia

Flash-Bang

3.2.2009 00:34

Juu ei ihminen ole robotti; ei ole on/off kytkintä vaan pitää olla ihminen 24/7. Balanssia työ-vapaaseen. Nuorimmat burnoutin kärsineet eivät ole montaa vuotta sua vanhempia. Jos alkaa tuntumaan pahalta, kannattaa jarruttaa heti. Vaikka se nuorena tuntuu että voima virtaa suonissa. =)
Siunausta!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

vonStackelbaum

3.2.2009 01:48

Et sä voi kaikea duuniinkaan purkaa. Puhu siskopieni, puhu.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:50

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus