Siveys, deittaus ja blaablaablaa

  • Kaisa

Voi paska, ihminen ei kyllä koskaan opi. Tai ei voi muistaa aiemmin oppimaansa. Nettideittaus on nounou. Laitoin yhdelle saitille ilmoitukseni noin kahdeksan minuuttia sitten ja olen jo nauranut yli kuusi minuuttia vedet silmissä sivuston tarjonnalle. Joo. Ei taida Ruåtsi36 tarjota mulle elämäni rakkautta.

Eniten mua ehkä naurattaa profiilien samankaltaisuus. Joka ainoa mies on pitkä, komea ja huumorintajuinen - naisen paras ystävä, ymmärtäjä ja rakastaja. Helvetilläkö sellaisesta pullamössömassasta pystyy valitsemaan yhtään mitään? Tai sitten on mielenkiintoinen profiiliteksti, mutta kuva puuttuu, ja mä pinnallisena tytönhupakkona tietysti vedän tästä johtopäätöksen, että miehen on oltava susiruma (=ei mun juttuni). Ärg.

Mitäpä sitten meinataan, kun kirjoitetaan deitti-ilmoitukseen "etsin ystäviä tai miksei vaikka jotain vakavampaakin ;P"? Oikeutetaanko tällä tekstillä moniajo ja multideittailu, kun ilmoitetaan avoimesti, ettei oikeastaan haeta mitään, ihan vain kaveripohjalta riiustellaan ja paneskellaan siellä täällä? Ei kai sitä nyt jumalauta tuhannet sinkut ihan oikeasti hae vastakkaista sukupuolta olevia kavereita itselleen netin seuranhakupalstoilta? Eikö sitä voisi reilusti sanoa, että joo, haen kepeää deittailua tai joo, etsin tositarkoituksella mutten kuitenkaan epätoivoisen tosikkomaisesti seuraa (sitä kai tuolla kavereita tai muutakin -ilmauksella lähinnä tarkoitetaan?)? Ärg!

Sitten vielä vähän eri juttua. Feisbuukkijuttua. Kaikki mun feisbuukkikaverit menee kihloihin ja naimisiin tai vähintään lisääntyvät. Miksi? Siis onhan se tietyssä iässä ihan normaalia, mutta puhun nyt 18-22-vuotiaista tyypeistä. Ihan outo ilmiö. Etenkin tuo naimisiin meneminen heti täysi-ikäisyyden saavuttamisen jälkeen. Onko tässä pahassa maailmassa nuorilla ihmisillä oikeasti niin turvaton olo, että pitää hakea jotain pysyvyyttä (tai ainakin jotain, joka edustaa sitä) keinolla millä hyvänsä? Halutaanko paeta kaikkea seksistisyyttä, hurjaa estottomuutta ja vapautta siveellisyyden, rauhan ja rakkauden alkuperäisimpään instituutioon? En tajua.

Noh, nettideittaus jatkuu. Ehkä mäki sitten kohta voin ilmoittaa feisbuukissa kaikille naikkuuntumisestani ja meidän ihanan Liisi-Petterin ensimmäisistä sinappipaskoista. Ihanaa ja bägäbägäbää.

Rock.

2 kommenttia

haliva

19.9.2009 10:26

Jep. Meitä pomminjäljiltä olevia,komeita ja pitkiä on tarjolla ihan pilvin pimein :-)))

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:45

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus