Torstai on vaikka mitä täynnä!

  • Kaisa

Tänä aamuna kun kampesin itseäni ennen seitsemää ylös sängystä, muistin, miksi on ihan ookoo maksaa vitunmoista vuokraa vain siitä ilosta, että asuu ihan keskustan tuntumassa. Puolisen tuntia bussimatkailua jostain tuolta maakunnasta kohti Helsinkiä ja duunia ei vain jotenkin sovi tällaiselle aamu-uniselle ihmiselle.

Bussimatkailu sinänsä on toisaalta kyllä ihan jees, etenkin tällaisina aamuina, kun linjuri ei ole ahdettu täyteen vaan saa jopa istua ja hengittää. Tuossa kohden Helsinkiä körötellessäni mua oikeastaan hymyilytti koko matkan - ihan mielettömän hyvä fiilis. Aivan äärimmäisen käsittämättömän upea mun sydän pakahtuu onnesta -olo. Aijaijaiiiii!!1 xP

Ja sitten vielä: mä saan lauantaina pitkän tukan! Sekopäistä, mutta siitä tulee varmaan ihan yyber. En millään malttaisi odottaa!

Jos sitä rokkailisi menemään vielä pari meiliä ja tsekkaisi, josko olisi maksettavia laskuja ja menisi sitten jatkamaan työntekoa.

Maailma - MINÄ RAKASTAN!

Rrrrrrrrock!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 10:46

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus