Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2008.
Seuraava



Kuolonlinja koittaa  1

Vapusta selvitty pienellä kurkkukivulla. Edit. Tai siis flunssalla ja yhdellä särkyneellä pöydällä.

***

Ulkona edelleen aivan tajuttoman älyttömän mielettömän hieno übersikasiisti ja magee ilma. Mutta minä olen sisällä. Toin uudet työkorkkarini eka kertaa tutustumaan työpaikalleen. Deadline häämöttää.


Paras vappu ikinä  1

Tällaista vappua en ole ennen nähnyt. Aivan mielettömän mahtava ilma. Ensimmäistä kertaa vietin vappua Harjulla - ensimmäistä kertaa oli tarpeeksi lämmintä siihen. Pari edellistä vappua menikin Helsingissä.

***

On juhlittu vappua kolme päivää. On syöty ja juotu taas hyvin ja perusteellisesti. On syöty pitsaa, lohta, salaattia, possua (marinadi onnistui aivan erinomaisesti), perinteisesti perunasalaattia ja nakkeja, grillimakkaraa, yksi munkkikin sekä mansikoita. On juotu simaa, olutta, valkoviiniä, punaviiniä, kuohuviiniä. On oltu terassilla, Ns. klubilla, Harjulla ja Vakkarissa. On marssittu vappu punaisissa saappaissa. On ostettu lepakko-ilmapallo ja nimetty se Jarkko Junioriksi parin vuoden takaisen isoveljensä mukaan.

***

Tänään on suunniteltu raittiusseuran perustamista, maattu nurmikolla auringonpaisteessa kumimekossa, syöty sillivoileipiä ja käyty kaupungilla täydentämässä krapulastaselviytymisvarastoja.

On nautittu elämästä. Vapusta. Auringonpaisteesta ja lämmöstä. Toisistamme.



Seuraava