Blogi

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2008.

Että en unohtaisi  1

On muistutettava itseään niistä hyvistä asioista ja kauniista sanoista.

Minulla on nyt oma kamera ja läppäri ja hieno tatuointi. Luettavana mielenkiintoinen dekkari ja kainalossa kehräävä kissa.

On asioita, joista en luopuisi missään tapauksessa. On oma elämäni ja omat tarpeeni ja tavoitteeni. Unelmani eivät ole vain fantasioita. Ne ovat tavoitettavissa.

On perhe, on ystävät, on kissat, on työ, on harrastukset, on tarpeet ja unelmat. Joista en luovu mistään hinnasta. Tärkeät arvot minun arvomaailmassani.

On muistutettava itseään niistä hyvistä asioista, ettei unohtaisi.


Vuoristoradalla  1

Päivä kuin vuoristossa. Töissä iski sekä epävarmuus että inspiraatio. Salilla kovan treenin jälkeen ihan puhki, mutta tyttö suihkussa kehui tatskaani hienoksi. Illan hyvästä keskustelusta huonoon. Aamuinen tunne vaihtuu turtuneisuuteen.

***

Siilitkin kuolevat huonossa säässä.




Saaliita  1

Nukuin huonosti ja herääminen oli pitkästä aikaa ankeaa. Mutta onneksi on Olympialaiset. Aamurutiinien lomassa kuuntelin, kun Suomi ampui kultaa.

Sitten sovittuun tapaamiseen, joka sovitun tunnin sijaan kesti kaksi. Ensivaikutelma oli positiivinen potenssiin kaksi.

Sitten - rumpujen pärinää - ostin vihdoin ja viimein sen kauan suunnittelemani Packard Bellin 1,6 kiloisen ja 12,1 tuumaisen kannettavan ja bonuksena Canon IXUS 860 IS digikameran.

Sinne meni 800 euroa. Loppukuu syödäänkin hernekeittoa.

***

Kannettavan ostopäätöksessä painoi painon keveys kannettuna.


Palaute  1

16:12:59 [xxx] Yleensä tuntuu, että blogit ovat hutaisten kirjoitettuja vailla ajatusta, sinun blogia lukiessasi joskus tuntuu melkein kuin runoa lukisi. Tämän vain halusin sanoa, ja jatka samaa malliin. :)

Kiitos kaunis sanojalle. Oli kauniisti sanottu ja lämmitti hieman krapulaista mieltä. Mukava saada positiivista palautetta. Laitan sen tähän, etten unohtaisi.

- Siinä yksi syy kirjoittaa blogia. Etten unohtaisi. -

Usein ihmettelen sitä, miksi ihmiset eivät sano toisilleen hyviä asioita, mutta ikäviä asioita sanotaan liiankin kärkkäästi. Eivät hyvät asiat ole itsestäänselvyyksiä, usein asia on aivan päinvastoin. Huonot asiat taas voisi joskus jättää sanomatta kokonaan. Olen yrittänyt noudattaa sitä periaatetta: Ellei ole mitään hyvää sanottavaa, en sano mitään. Vaikka ei se aina helppoa ole.

Sanokaa ihmiset toisillenne hyviä asioita, laittakaa hyvä kiertämään.

- hoo herkistyneenä kiittää ja kuittaa


Totuuksia  1

Totuudenpuhuminen ja suoraansanominen puhdisti ilmaa. Samoin anteeksipyynnöt. Joskus on hyvä sanoa suoraan, eikä vain niellä kaikkea. Joskus täytyy myös osata tunnistaa ja tunnustaa omat virheensä ja pyytää anteeksi.

***

Very Important Day. Hope lives.

***

Herkkyyteni on vahvuuteni.


Ilmaisuja  1

Jossakin vaiheessa aloin kiinnittää huomiota siihen, että oma ilmaisuni oli alkanut muuttua toisenlaiseksi. Joksikin muuksi kuin mitä se on. Joksikin toiseksi. Sellaiseksi, mistä en pidä. Sellaiseksi, mitä halveksin. Ehkä oli tullut aika vaihtaa seuraa.



Aamuaherrusta  1

Aamu alkoi soittelukierroksella (ensimmäinen ei tärpännyt ja soittelua on jatkettava, toinen taas tärppäsi heti niin kuin ennakkoaavistelin jo alunperinkin), jatkui puuro-raparperisoppa-aamiaisella. Ja kun matonpesijä oli rasvattu, luutusin lattiat. Kelpaa taas vaikka syödä lattialta.

***

On mukava huomata, että annetut lupaukset pitävät. Ahkeruus ja oma-aloitteisuus ja lupausten pitäminen ovat tärkeitä ominaisuuksia. Sanoo laiskuuteen taipuvainen, mutta aina sanojensa mittainen.