Blogi

Näytetään kirjoitukset lokakuulta 2006.

Pelejä ja leikkejä...  1

Taas peruslauantai. Ilman Elukoa tosin.

Hamlet, System... w00t? Ei tajuu.. Miksi? Kukkei kysyi sitä itseltään koko sunnuntain.

Itis, Chicos ja Bohen saluuna alkuillasta. LOL.

Avointa keskustelua, pusuttelua mikä-se-on-se-taidemuseo-Rautatientoria-vastapäätä edessä, jumitusta kolmistaan sateenvarjon alla rappusyvennyksessä ja tuttuja juurikin sinä yönä kaikkialla. Eniveis, oli huippukivaa! Pöytä täynnä ilmaista juomaa ja kävely uuden tuttavuuden kanssa Kallioon, ko ei tajunnut mikä on oikee bussi.

Nyt Kukkei jumittaa Elukolla ja Eluko käyttää Kukkeita hyväkseen, vaikka Kukkei on jossain syyntakeettomassa tilassa. Tai jotain.

Piko piti Kukkeita kovilla. Bioniclee, piilosta, sokkoa ja Monster-autoleikkejä. Mutta voisko joku kertoa, miten sitä peliä, jos on sata pikkunappulaa, tuhat pelialustaa ja miljoona "pelimerkkiä" pelataan? Kukkei, Eluko tai Piko ei tajuu!

Tajuiskohan PamPoi? Ei.


Kummei nimei  3

Miksei ihmiset mieti mitä nimejä antavat lapsilleen?

Jos kundin nimi olis Juhani, ni kun sille sanoisi, et "laav juu hanii", se ei tietääs, sanoisko tyttö sille "rakastan sua kulta" vai "rakastan Juhanii". Sit se ois ihan Lost.

Entä jos tytön, josta se Juhani tykkäisi, nimi olisi Mari. Ja jos Juhani sanoisi rakastavansa Maria, niin rakastaisiko se sitten sitä tyttöä vai marihuanaa?

Ja jos ihmisen sukunimi on Puska, ni tarvitseeko sille antaa etunimeksi Jussi? Tai Marja.

http://www.sieni.us/?id=21

Saunailta 17.11. \o/ Eka geilaan ja sit tankkaan. Ja sit juhlat jatkuu... ja jatkuu... Ja sitten jatkuu omat juhlat omassa päässä ilman muuta ruumista, ko aivosolut rokkaa keskenään. Nekin on outoisii soluisia, ko ensin pitäytyvät visusti omassa porukassaan eivätkä anna minkäänlaista elonmerkkiä itteistään, ei yhtäkään rapsahusta. Ja sitten alkavat remuta ilman mitään varotusta yks kaks joku aamu. Tai iltapäivä.

Pikkasen voi pääty jumittaa saunaa seuraavana päivänä. Pitänee nauttia nesteitä, ettei tuu jumeja. Mutta se tuskin huolettaa kummeisti nimeitettyi ihmisei. Niiq Kukkeita ja Elukoa. Paitti niil on ehkä maailman kaikkein pareimmat nimeit.


Nyt ei oikeesti tajuu  1

Miten on voinu kirjottaa OMAAN blogiin juttuja, joita ei yksinkertaisesti muista kirjottaneensa? Ihanko lukisi jonkun toisen blogia... jos lukis.

Kukkei alkaa vähitellen uskomaan ettei ole yksin hiljaisessa ajukopassaa. Ehkei ne satunnaiset äänetkään tule sammutetusta telkkarista tai radiosta, jota ei ole. Mutta oli niin kivaa kuvitella, että televisiosta tulisi ohjelmaa illan ratoksi. Maailma murenee.
"Onx mun nyt pakko opetella avaamaan se toosa?"



Pe****een Jaakko!  1

Miks meni Jaakko-poika heittämään kivensä veteen? Ei sitten ajatellu muita, niinq Kukkeita, et voipi tulla vilu...

Ja tulee.

Ajatus lämmittää. Ainiijoo. Mistäköhän kohti? Ei lämmittäny
ainakaan Kukkeita koiran kanssa lenkillä, vaikka mietteitä risteilä päässä ko ohjuksia mantereiden välillä. Eli siis ei yhtään.

Koirakin oli niin jäässä, ettei tajunnu kuollutta hiirtä tienpientareella. Kaveri näytti jäätyneen pystyyn kesken juoksumatkan. Tavallaan se voi ollakin mahollista, ko oli niin raivoisan kylmä aamu. Mut hyvä tietää, ettei helvetti jäädy kuitenkaan, ko voitettiin Euroviisut. Pikkasen helpottaa oloa...not.

Kukkei on edelleen irtoläskin kehittämisen kannalla. Siitä tulis sellainen läskikerroksesta tehty haalari, jonka vois sulkea vetoketjulla edestä. Siin ois huppukin, ni vois rauhassa olla läskipää. Sitten ei tarviis hajota aamuihin, ko ei ole mitään lämmintä päälle. Kaikki on kesävaatteita. Kukkei onkin sellanen kesän lapsi, vaik syntykin syksyllä.

Nii, ei se riittänyt et maa oli jäässä ja huurteessa, vaan piti taivaankin olla kylmästi jämähtäny 80-luvulle. Sen verran oli kasariväreissä (neonpunanen ja kirkkaan sininen) taivaankansi, et ihan ei ollu varma olo kannattaako jättää ripsarit kokonaan pois vai vetää kajalia puolikynää yhteen silmään.

Kaah, kaaah, kaah. Mitäää? Miks ihmiset skrapas autojensa ikkunoita? Miten nekin oli jäässä? Ei tajuuu! Mistä tää kylmyys ja .... kylmyys on yhtäkkiä tullu? Vai onko Kukkei vaan liian aikasin hereillä. Äkkii takas goisaan ja hereille vasta huhtikuussa. Kesäääää!!! Ei oleeeee. Se ole vaa mainnos.


Porttiteoria  1

Kukkei eksyi matkalla perille ja päätyi lastentarhan leikkipuistoon. Sieltä oli kuitenkin vaikea päästä pois - takaporttia ei ollut. Aikansa reittivaihtoehtoja pähkäiltyään päätyi tulemaan samaa kautta ulos, kuin oli sisään joutunutkin. Silloin se kirkastui!

Pako. Eikä tähän tarvita rakennusinsinööriä. Ei, vaikka olisi komea.

Ennen tarhoissa oli enemmän kuin yksi portti. Mikseivät lapset silloin, kun oli tsäänssit, harhauttaneet tarhantätejä kehittämällä älämölön ja tilanteen päälle toiselle portille, pakottaneet näin kaikkia tätejä säntäämään sinne ja mahdollistaneet loppujen lasten pakenemista toisesta portista? Sitten, kun tädit olisivat huomanneet etujoukkojen karkuun ja olisivat rynnänneet tanner kumisten takaportille, hässäkkäryhmä olisi livahtanut etuportista ulos.

Mikseivät lapset tee näin? Kukkeikin tajusin mahdollisuutensa liian myöhään. Niin myöhään, ettei pakeneminen lastentarhan leikkipuistosta enää ollut mahdollista.

Braahenkentällä olisi ollut jopa kolme porttia. Ja yksi rinne. Braku on selkeästi porttiteorian alkulähde.

Ja miksi ihmisillä on outoja nimiä? Niinkuin joku Kiril tai Jaakko? Kuulostaa kuin lasi särkyisi tai puuhun olisi hakattu lovi. Kyllä Eluko ja Kukkei ovat huomattavasti parempoja nimei. Ja PamPoi.

Elukolle: http://www.kemiallisetystavat.com/ Emmä tajuuu.... XD Haliiiii!!


Kysymys  2

Nih.

Kuinka kauan tilapäinen mielenhäiriö voi kestää? Jos se kestää kaksi viikkoa, niinko Elukolla, niin onko se jo silloin pysyvää? Vai voiko siitä vielä parantua? Kannattaako silloin tyhjentää karkkivarastot ja vaihtaa ne vaikka porkkanioihin?


w000t  1

Kukkei ei jaksa.

Se ei jaksa
- kirjottaa
- painaa enteriä
- selvittää sukujuttuja
- olla hereillä
- syödä
- juosta (ei näillä polvilla)
- urheilla (ei näillä ruumiinosilla)
- ajatella

Kukkei jaksaa
- nukkua
- tuijottaa tyhjyyteen
- surista
- turhautua
- olla hukassa
- ettiä yksiä v***n lähteitä (jos ne on lähteitä, ni miksi NE on hukassa?!?! Ei tajuu.. Ei kyllä kohta jaksa ettiä niitäkään)
- harjotella pyörittämään toista silmää ympäri toisen ollessa paikallaan
- harjotella kattomaan eri suuntiin yhtäaikaa

Jos pää on kipeä ja silmiin sattuu, ni miksei silmiä voisi siirtää vaikka sormenpäihin. Sitten vois helposti kurkata nurkantaakse tai taskuun. Ei tarttis turhaan kaivella laukustakaan ulos paperia, kulvia, nyssäköitä, avaimia, huulirasvaa, vanhoja bussilippuja, pinnejä, lompakkoa tai käyntikortteja ihan vaan unohtaakseen mitä oli ettimässä. Laittaisi käden laukkuun ja kattoisi missä se tarvittu esine on.

Ömmm.. Pitäisikö sitten tunkee pää pussiin, jos tahtois noukkia sen tavaran? Ja jos ne silmät oisi sormissa, ni sit oisi gyl aina silmä mustana, ko laukussa ja taskussa olisi kuitenki pimeetä. Toisaalta ei tarttis peiliä, ko vaan sojottaisi sormilla naamaa päin ja kattelis mikä on tilanne: HÄLYYYTYS!

Eluukooo, lenkiilleee, Elukooo, lenkiilleee, Ee'ee-luu'uu-koo'oo LENKILLEE!!!! \o/