Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2009.

Antinavigaattori  7

Kukkeimatic-navigaatiojärjestelmä - sinulle, joka kaipaat kiertoteitä elämääsi.

Kukkeimatic ohjaa sinut varmasti ja luotettavasti hakoteille. Navigaatiojärjestelmän antamat ohjeet jättävät selkeydessään tilaa tulkinnoille mahdollistaen vapaan ja omatoimisen liikkumisen, eikä sinulla ole koskaan olo, että olisit navigaattorisi orja. Olipa kyseessä sitten visiitti naapurikaupunginosaan tai –mantereelle, päädyt varmasti reiteille, joiden olemassaoloa et tiennyt. Luultavasti reiteistä ei tietäisi edes tielaitos.

Kukkeimaticin laajaan toimintoavaruuteen sisältyy perustoimintojen, eli elehdittyjen äännähdysohjeiden lisäksi mm. selkokieliopastus (”Tonne!”, ”EIIIII!”, ”Miksä tänne ajoit?!”, ”Oho, oikee!”) sekä erityinen jäätötoiminto, jolloin määränpää vaihtelee reitin aikana tai ohjeita ei anneta ajon aikana. Kukkeimatic pitää pyörä- tai kävelyteitä, yksityisalueita, tietöitä ja venereittejä tasa-arvoisina vaihtoehtoina yleisien reittien rinnalla.

"Miksi ajaa suoraan perille, jos on mahdollista hankkia seikkailuja elämään - Kukkeimatic"

Nyt saat mukaan myös Euroopan karttaversion Kukkeimaticiin. Voimme taata, että asennettuasi ohjelman et löydä edes lähikaupasta kotiovellesi alle 8 tunnin.