Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2006.

Jouluo taikaikaa  2

Kannattaa hajottaa känny. Paljon jännempää arpoa keneltä terveiset tulevat. Toisaalta joulusta on se ilo, et saa puuttuvat numerot. Ja tietää kenen kaveri on... Kukkei ei taida olla kenkään kamu, ko se ei lähetelly mitään givoi jouluterqisii. Tai sit sen alert-egot (ALAAAAAAAARM!) lähetti yötä päivää signaaliterveisiä joka suuntaan.

Hassua saada terveytyksiä ihmisiltä (tähän piste, niin on hyvä), joista luuli ettei niitä kiinnosta minkä värinen hevonen. Sittenko viel lopputulos kuorrutetaan pitkään yhteyttä pitämättömien ihmisten txt-lähentymisillä, ni pien piä mänee sekai.

Onneks jouliainen on kertaalleen vuodessa, ni ehkei oo niin hukas koko aikaa. Paitti on lost. Elukooooooo!!!! Kukkei kävi eilen vitoslevelillä, mut yhteyden katkettua isosiskoon, palas samalle nepa-levelille Elukon kanssa. Vitosella oli aika jännää. Nauratti hulluna. Kaikki.

Vaihtuuko vuosi, jos sitä ei pääse juhlimaan? Jos muut on jo vuodella 2007, mut ite jumittaa 2006? Minkä takia ravintoloissa on rajoitettu määrä asiakaspaikkoja? Eikö niitä voisi rakentaa jostain laajentavasta materiaalista? Jotkut ihmisetkin käyttävät laajentavia aineita, mieleänsä varten, ja mahtuvat jos johonkin tilaan.. o_O


Surq  2

Kukkei heräsi ja aloitti toiminnan ilman ohjauskeskuksen läsnäoloa. Tuloksena on paha mieli ja itkuinen olo, mikä selvisi vasta toimituspaikalle päästyä.

Harmittaa kaikki ja mikään ei ole hyvin.

Itseasiassa korvat ovat lukossa, päässä humisee, silmät kieltäytyvät näkemästä ja paleltaa. Mitäää??? Miksi? En ala.

-
Aamu alkoi kyllä erittäin hyvin radion herättäessä Kicsit Szomorkásin laululla 'Ihana aamu'.
-

Kometosilta ei ole vieläkään herännyt. Linjajohdon kantokyvyssä ajan myötä tapahtuvaa muutosta ja sitä kautta vaikutusta laajakaistaliittymän toimivuuteen tuli ihan tosissaan selitettyä:

"Linjajohto eräällä tavalla väsyy ajan myötä ja se ei enää jaksa kantaa signaalia modeemille asti. Sitä voisi verrata ihan niinkin arkipäiväiseen asiaan, kuin sukkaan. Aluksihan sukka peittää jalat ja toimii, mutta ajan myötä sukka kuluu rikki ja varpaat sieltä näkyvät. Kuluminen ei ole aivan niin konkreettista linjajohdossa, mutta periaatteessa samalla lailla ajan myötä linjajohdon häiriönsuojauskyky heikkenee ja laajakaista lopettaa sitä myöten toimintansa."

Kröh.. mtähä? o__O

Josko palaisin takaisin golfviheriölle mutustamaan lyijykyniä...?


Tänään ei kukaan vastaa..  1

..eiku soita. Vastaisin, jos soittaisivat.

Hivoba saada liksaa meikkaamisesta, treenaamisesta, surfailusta, syömisestä, musiikin kuuntelusta, hengailusta ja tasan siitä, että on oikeassa paikassa sopivaan aikaan... ;D Töissä.

Ottia tuota. Joulutortut.. Ne rapeiset, mureenat tähdet, joissa on luumuhilloa ja neljä sakaraa. Yleensä maistuvat lehtitaikinalle ja luumuhillolle, sotkevat kaikki paikat tomusokurilla sekä hajoavat käsiin levittäen hitusiaan koko asuntoon. Niin, vaikka niitä söisi kylpyammeessa alasti, kuten keskusradio neuvoi miehiä syömään kypsää grillikanaa.

Niin, ne joululeipoiset... Mitä tekemistä niillä on Malvialan minilihapiirakoilta näyttävien joulutähtien kanssa? Ei mitään.

Ok, päällepäin Malvialan joululihapiirakat näyttävät ihan kelvoilta. Mutta. Kun ottaa kuuden kappaleen paketin käteen ja tarkastalee konetuotteita tarkemmin, huomaa ohuen taikinan kuultavan rasvaa. Kovaa, vihaista, härskiä rasvaa. Ei saa katsoa liian tarkkaan, jos tahtoo päästä maistituntumalle.

Mmm, kosketus joulunakkitaskussa on niheä. Tuoksu.. joulutorttumainen. Suu auki, pulla sisään ja leuat kiinni. Ensiksi ei makua. Ei sitä vahvaa luumuhillomäjäystä, ei rapisevaa lehtitaikinarusahdusta suussa. Hampaat vain uppoavat taikinaan kuin raakaan puolivalmisteeseen. Tarkistus. Kyllä, nämä ovat kypsiä.

Sitten se iskee. Uuuh, sanoinkuvailematon tuulahdus liukuhihnalta, uskomaton teollisuustuotteen ulvahdus suussa.

Leuat lopettavat työnsä, herkuttelija katsoo vahvan kummastuneena kahvihetken piristystä. Kasvoilla liplattaa pakokauhua, ailahtelee pahoinvointia ja lopulta vallan ilmekirjossa ottaa uudelleen epäilys tuotteen kypsyydestä.

"Mitä... **ttua?"

Joululuumutorttulihapiirakkakaikillamausteillatähti jätepönikkään ja sitten arpomaan nielisikö vai sylkisikö. Nielisi, muuten suoritus olisi vajaa.

Hyvää aattoa! Ja jättäkää ne Malvialaiset sinne lautaselle.


Uuteen kotiin  1

Eksyneet persoonat löytyivät luuhaamasta kaupungilta. Onnellinen yhteensulautuminen ja laaja selvitys tapahtuneesta. Nyt tietää sitten senkin, miksi on niiiin pahasti väsyttänyt.

Kukkei tilapäissijoitettiin Elukolle. Seitsemän persoonaa - kolme huonetta ja keittiö. Eikä edes ahdista.


......*lyö tyhjää* ......  1

Mitaaa? Oli kivaa. \o/ Eluko ja Kukkei olee Hallusa taas. Olee paljo kaveeri ja ole paljo kivaa. Tulee uusi kaveeeri =D

Odotaa valokuuva maha, ja jotain ei muistaa.

Huh!

Aamuilla ei huva oolo, ole ruoka ei mahasa ja lost.

Mutta minne katosi kaikki se aika? Ei pysty käsittämään ja ei löydy taskuista. Miksi tunti työssä on käsittämättömästi pidempi, kuin tunti kotiuduttua ulkoilulta?

Kukkei on hyvä kuski - etenki sunnuntai-aamuna, kun Eluko ei ole.

Saako ajoneuvonomistaja sakot luovutettuaan ajoneuvon päihtyneelle, jos poliisi pysäyttää kulkuneuvon?

Ratkaisu: Jos poliisi antaa merkkejä pysähtymisestä, Kukkei luukuttaa haja-asutusalueelle. Auto tien viereen ja Kukkei ja Eluko kirmaavat metsään. Kumpikaan ei myönnä ajaneensa ja osoittelevat toisiaan syyttävästi.

Syytettä ei voi nostaa.





Kevyt KV  1

KansainVälinen?
KanaVarras?
KansiVihko? (Mikä se on?)
KankiVipu? (O__o)
KalaVaruste?
KuolaValuu? (mtähä?)

Kukkeilla on kevyt KenttäKetutus. Veellä.
Taitaa pukata esipuberteetti päälle. Tai ehkä varhaismurrosikä. Vai ovatko ne sama asia? Kuta kiinnostaa, punkkari ja esivallanvastustaja, kommunisti kuitenkin.

Kun ei flunssaan pure burska tai lepi, Kukkei siirtyi luonnonlääkitykseen. Mitä kaikkea sillä saakaan aikaan! Oikeita juuria ja versoja mussutellessa ei huomen paina päälle ja lunssaa ei huomaa.

Elukooooooooooo! Enää 8 pvääääääääääääpvähääääpääää \o/

PamPoi opettelee puhumaan Kukkeita.
Pieni saa suustaan ulos ”Kuuntele hirvi!” ja tarkoittaa ”Kuuntele, miten ikävästi ja surullisesti meidän putkimiehelle kävi.” Ei siinä mitään. Pääasia, että yrittää ja ei tule ymmärretyksi.

Mutta mikä parasta, Kukkein isoäiti lähtee kolmeksi viikoksi Goalle kemuttamaan…

JuTUMTUMTUMmmmTuTUTUmmmMMPAm, metsä raikaa ja muori laittaa jalalla koreasti.