Blogi

Näytetään kirjoitukset syyskuulta 2006.
Edellinen

Pyhä pillerinpyörittäjä  2

Kukkei makaa puolikkaat polvet pöydän päällä ja miettii.
"asagdn v dfbp öä reubvb. Mitääääää?!?"

Kukkei sai töikaverilta jotain kivoisii pilleriöitä päänsärkyyn ja johan lähti kaikki särkyt. Ei ollut Elukoa paikalla, jolta kysyä laitetaanko ne pilleriöt kielen alle vai korvan taa, joten Kukkeisimodo nielaisi pylpyrän pois kuleksimasta. Hyvä että enää hahmottaa näyttöä edessään.

Apuuuu! Jeiii! Perjantaaaiiiii!!!!

Puhelin soi ja puhe pätkii. Onko vika softassa vai päässä?

Elukoooooooooo!


Salaoja.com - sinne ne sadevedet menneet on  1

Jos puhuu paljon unissaan, eli pölisee, niin siitäkö se kaikki pöly tulee sängyn alle?

Ounouuuu!

Mä en tajuuu!

Miten voi 1,5 polvea olla niin rikki, ettei niillä voi vipeltää paikasta toiseen? Kukkeisimodoa harmittaa.
"Voiks jostain tilata uuden? Mitää?"

Elukolla oli suunnaton tarve juosta ja juosta. Mikään ei tuntunut pysäyttävän menotarpeessa olevaa Eluko Gumpia.

Kukkeisimodon ja Eluko Gumpin piti kohdata Elukon juoksumatkalla. Ikäväkseen Kukkeisimodo raahusti Sturenkadulta Mäkelänkadulle Eluko Gumpin jolkottaessa Mäkelänkadulta Elimäenkadulle. Kaksoset olivat ihan hukassa ja joutuivat eri tuotantokausille eksymisiensä takia. Eluko oli päätynyt kakkoskaudelle ja Kukkei jumitti edelleen ykköskaudella.

Kukkeisimodolla oli kuitenkin mahdollisuus hypätä ykkösen ratikkaan ja hurauttaa kaikkine vammoineen huolettomasti perille. Eluko Gumpilla ei ollut yhtä hyvä tuuri. Kakkosratikkaa ei kulje, joten hän joutui juoksemaan Wilson-pallon seuraksi saarelle Wilsonin terasille.

Vihdoin samalle siisonille päästyään Eluko Gump ja Kukkeisimodo, kumpikin omalla tyylillään, etenivät Ogelinkoskelanpakilantietä pitkin kohti kotia. Eluko huijasi Kukkein kulkemaan pyörätiellä väittämällä, että Kukkei näyttää ihan pyärältä. Fillarinkellon rimpautus säikäytti kaksoset. Eluko Gump hypähti kevyin juoksuaskelin kävelytien puolelle pusikonraosta mutta Kukkeisimodo jäi pöllähtäneenä väärälle puolelle.
”Mitä tapahtuuuu??!!”
”Tuu tänne!”
”Mitä? Mistä?”
”Tos on tarpeeksi iso rako, tuu tästäää!!”

Läheltä piti, ettei Eluko auttanut Kukkeita tekemään itsemurhaa jäämällä pyörän alle. Tosin jos pyörä olisi jyrännyt Kukkein, oli läskiä roiskunut ympäriinsä ja kuskit olisivat menettäneet hallinnan autoihinsa. Lahden motarin liittymään asti singonneet ihrakappaleet olisivat aiheuttaneet elämää suuremman joukkotuhokolarin ja pyöräonnettomuuspaikan vieressä kolarointi olisi saavuttanut käsittämättömän taiteellisia ulottuvuuksia.

Eluko ei olisi kuitenkaan tajunnut mitä tapahtuu eikä varsinkaan tajunnut mahdollisuutta jäädä itse auton alle, joten hän olisi selvinnyt ilman naarmun naarmua. Eluko olisi oikeastaan ollut onnellinen Kukkein puolesta, sillä Kukkei on aina halunnut saada jotain isoa aikaiseksi.

Onneksi pöllästymisestä huolimatta Kukkei kerkisi väistää varman avitetun itsemurhan.


Opinnäytetyö  1

Kukkei hajosi opinnäytetyöhönsä. Mistään ei tullut mitään, kunnes ymmärsi että kaikkea ei ole tarkoitus laverrella. Ideana on sanoa oleellisin tiivistettynä. Työ tuli valmiiksi ja sillä pitäisi saada vähintään kolmonen arvosanaksi

Liitän työn tähän:

----------

Laurea-ammattikorkeakoulu
Opinnätetyö

.

.

. . . MITÄÄÄ?

.

.

. . . . .Kukkei
. . . . .Helsinki
. . . . .Kuosi

<Sivunvaihto>

SISÄLLYSLUETTELO

.

.

.

<Sivunvaihto>

<ylätunniste>
Aitoo!! . . . . .Sivu 1
\o/
</ylätunniste>

.

.

.

<Sivunvaihto>

<ylätunniste>
Aitoo!! . . . . .Sivu 2
\o/
</ylätunniste>

.

.

.

<Sivunvaihto>

<ylätunniste>
Aitoo!! . . . . .Sivu 3
\o/
</ylätunniste>

.

.

.

Emmä tajuuuu! Soitellaan.

<Sivunvaihto>

LÄHDELUETTELO
Elukooooooo!


Piippipiiiiip  1

PIIIIP

Miksi tää piippaa? Piip-pi-piiiiii... Jos se tahtoisi oikeesti olla paloauto, mut on joutunu tekeen jonotusäänen hommia? Tai jos se ei olekaan jonotusääni ja mä en vaan tajua..

Eluko oli äsken Kukkein kanssa hupun alla. Kukkei meni huppuun, jottei kukaan muu näkisi sitä. Kuitenkin se näki Elukon, sillä kuuli sen äänen. Eluko puolestaan oli hupussa pakon sanelemana.

Mitä jos joku koittaa kommunikoida mulle tän piipin avulla? Jos se joku ei vaan osaa puhua ja koittaa painella nappeja herättääkseen mun huomion. Mä vaan istun ja kuuntelen, tyhjyyteen (pääni sisään) tuijottaen, enkä tajua?

Se on kyllä aika normaalitila. Etten tajua ja tuijotan kaukaisuuteen.

Jos täältä ei koskaan vastatakaan? Jos mä istunkin tässä hamaan loppuun? Mitä jos mulle tulee nälkä? Otanko tän IP-puhelimen mukaan ja meen ruokaamaan? Hmmm... onkohan tää langaton puhelin...? *naps* ..ei ollu...

Heeeiiiiii! Uus piippi! \o/ Tuut-tuut-tuut-tuut-tuut.. Vauuuuu! Aitooo! Kauankohan tätä kestää. Paitti, mistä se tuuttu tulee, ko puhelimesta ei kuulu mitään...? o__O

Reconnecting... ... ...

w00t?!?! Äsken piippipiii muuttu tuuut ... tuuut ... tuutuksi. Nyt mä en enää tajuuu. Se on taaas piip-pi-piii?

JEiiiiiI! Ne vastaaaas!! Ja kaikki selvis samatien!!! ihQ!!

Miks mun känny soi? Mitä mä teen? Aaaaaaa, liian monta liikkuvaaa osaa. Sammutan kaikki äkkiä! Ihana hiljasuus.


Bileeeeeeet!!!  1

Jeiiiiiii!

Eluko passasi, Kukkei karkasi PamPoin kanssa Kaapelille HouseNationiin.

Oli parasta! \o/ Kukkei nauroi naamansa kipeäksi ja polkkasi hikikarpalot naamalla kunnes jalat eivät enää jaksaneet. Mutta onneksi oli urheilumeikit naamassa, niin ei näyttänyt siltä, että nassu olisi ollut riehaantuneen avantgardistin temmellyskenttä.

Eluko hillui jossain Kempeleellä...Mitääää? Seinäjoella. Illalla ja yöllä soivat puhelinlinjat taas kuumina, kun kaksoset välittivät tapahtumainformaatiota Suomen laidalta toiselle.

"Mitäääää?"
"Ei kuuluuu!"
"Mitääää?"
"Emmä tajuu!"

PamPoikin löysi uuden ammatin, joksi tulla isona. Tai oikeastaan Kukkei ja Eluko löysivät ammatin. Ei siitä sen enempää, jotteivät mahdolliset tulevat asiakkaat huku kuolaansa. Tai karkaa. Mutta ammattiin liittyy oleellisesti musiikki, valaistus ja rytmikkäät liikkeet. Lähtötaksa on toistaiseksi 2 €:a ja livenä 20.


Töitästässä  1

Ou nouuuuuu!

Kukkei ei tajuu. Se avasi koneen ja kone sanoi SKROOOOOONKSKSSSKKSPTRUUU. Sitten se ei sanonukaan mitään muuta. Paitti, että muisti loppu. Mitäääääää?

Sit Kukkeilla palo hessut ja se nosti vanhan koneen lattialle apupöydäksi ja otti kolme kertaa pienemmän koneen sijalle. Sekin huuteli hävyttömiä ja joutui vaihtoon.

Uusi kone vaati uuden näytön ja ko se ei ymmärtäny kahden näytön päälle, niin Kukkei joutui etsimään uuden näytönkin, ko kaks vanhaa olivat niin pienet yksinään. No eihän se ollut niin helppoa. Yksi värisi ja toinen vääristi värit ja värisi. Mitäää?

Nyt Kukkei on ihan lost. Miten saa mIRCin auki, ko se ei ole jo valmiiksi toisessa näytössä. Ei tajuu. Eikä toista näyttöä tule eteen vaikka kuinka tuijottaisi olemassa olevan näytön viereen. Tai jos ei tarvitsisikaan näyttöä, vaan mIRC leijuisi ihan vain itsekseen siinä ilmassa...?

Eluko varmaan ymmärtäisi näistä enemmän. Onhan se vanhempi.


Lost  1

Mitääääää?

Kukkei ja Eluko olivat parvekkeella Lostin väliajalla. Kuin ihmeen kaupalla he onnistuivat näkemään taivaalla kaksi Lostin seuraavaa tuotantokautta. Molemmat menivät samaan suuntaan. Kaksosten oli mentävä takaisin sisälle, ettei koko sarjan juoni menisi pilalle.

Lisäksi he huomasivat yhden haahuilevan pusikoissa täysin hukassa.

Jos on isoja kirjaimia, niin onko isoja numeroita? Ei tajuuuuu!

Miksi Elukoa vainoaa koliikkivauvat naapurilähiöistä saakka ja miksi Kukkeita metsästävät raivokkaat lapsilaumat kohteesta riippumatta?

PamPoiiiiiiiiii, autaaaa!!!


Elukolla  1

\o/ Jeiiiiiii!

Kukkei todettiin päivällä kykenemättömäksi yhdyskuntaa hyödyttäviin töihin ja sai passituksen takaisin kotiin. Mukaan pakattiin myös iso pussi lääkkeitä ja määräys levätä...

Eipä nämä asiat Kukkein kaltaista ikiliikkujaa juuri haittaa ja niinpä hän päätyi Elukon hoitoon ja iltaruokintaan. Koska Eluko on yhtä sekaisin ja pihalla, seura vastasi tarpeisiin.

Joillain ihmisillä on henkinen yhteys, toisilla puheyhteys ja muutamilla kolmannen asteen yhteys. Kenellekään muulla kuin Kukkeilla ja Elukolla ei ole olematonta yhteyttä. Ja se yhteys toimii paremmin kuin laksatiivi.


Lisempää Atrista ja Psykopaatista  3

Kukkei heräsi. Sillä oli pää täynnä...kysymyksiä. Se luki Elukon viestit ja päähän tuli kysymysten lisäksi outoja möykkyjä. Ne möykyt tahtoivat ulos, alkoivat väkisin muodostaa sanoja ja jopa Kukkeille hankalia pitkiä virkkeitä.

Kukkei koettaa pukea ajatuksensa sanoiksi, mutta luopuu toivosta, kun ei keksi miten niille saa housut jalkaan. Sukat tosin oli helppo pukea.

Kukkei on Elukon atri. Kukkei kuitenkin tarvitsee itse psykopaattia, eikä näin ollen ihan joka kerta pysty auttamaan Elukoa sillä sekunnilla. Tai millään sekunnilla. Kukkein psykopaatti on Eluko. Tämä tilanne tuottaa ongelmia, sillä Suomessa on potilastietosuojakotirauhanoppivelvollisuus. Mitääääääääää?

Eluko kertoo atrilleen (Kukkei) ongelmista. Atri (Kukkei) ei ymmärrä mutta nyökyttelee päätään ja kysyy asiaankuuluvasti asiantuntijan äänellä
"Mmmmm. Miltä sinusta nyt tuntuu?"
Istunto päättyy ja Eluko ei ole aivan varma tuliko homma selväksi kenellekään. Hän kuitenkin sopii uuden ajan atrinsa (Kukkein) kanssa.

Kukkei (Elukon atri) soittaa psykopaatilleen (Eluko) ja kertoo mieltä painavista asioista, jos ei ole ihmisten ilmoilla. Jos on, niin psykopaatti (Eluko) menee kaappiin tilanteen normalisoimiseksi. Kukkei (Elukon atri) kertoo, ettei ymmärrä potilastaan. Psykopaatti (Eluko) nyökyttelee puhelimen toisessa päässä ja koittaa saada selvää Kukkein (Elukon atri) puheista.

Tässä vaiheessa törmätään ongelmaan. Koska Kukkei ei ymmärrä potilastaan ja kertoo sen Elukolle, on vaarana että potilastietosuojakotirauhanoppivelvollisuus tulee rikotuksi. On nimittäin olemassa mahdollisuus, että Eluko keskustelee itsensä kanssa töistään ja voi jalkojen ollessa tukevasti irti maasta lipsauttaa, ettei Kukkei ymmärrä potilastaan. Tästä voisi kuvitellan syntyvän Elukolle kovasti harmia ja mielipahaa. Jos hän tajuaisi asiaa. Luultavasti ei tajuaisi.

uuuuuuuhhhhhhh....

Kukkein päähän tulvii enemmän kysymyksiä.
Kenelle atrit ja psykopaatit kertovat sitten huolensa? Onko niillä samanlainen vastaanotto kuin homeopaateilla on 'homeopaattien vastaanotto'? Täällä joku ottaa vastaan homeopaatteja. Mutta kuka se on?

Miksi täällä haisee kuollut kala?

Miten unissaan voi onnistua keskustelemaan toisen nukkuvan kanssa?

Mitäääää? Miksei tajuu?

Onko töihin pakko mennä, jos ei osaa? Eikun halua?

Elukoooooooooooooooo! Paniiiikki!


Ounouuuuu!  3

Kukkei ei tajua.

"Mite linnut voi saada ruokansa kii lennossa? Tai ees nähä mitä syövät...?"

Hurja todellisuus iskeytyi tajuntaan kello 0709
"Mitäääääää? Miten on vasta 13. päivä??"

Kukkei heräsi urheasti taistellen ennen kuutta aamulla todetakseen, että unta oli kolmen viimeisimmän sairaslomapäivän aikana saatu yliannostus. Loman syynä ei tällä kertaa ollut vaihtoon lähtenyt yläpää, vaan peruslunssa.

Aikaisissa aamuissa on puolensa. Tai siis hipsuissa puolensa. Kukaan ei ole tolkuissaan ja Kukkei kaikista vähiten.
"Mitäääää? Miten aika voi lisääntyä vaikka koomaa?"
...
"Ömmm....mitenköhän se aika muuten lisääntyy...?"
O__o

Eikä kukaan ole pihalla leikkimässä. Oliivien ampuminen puhallusputkesta ilman kohdetta on kohtalaisen tylsää puuhaa. Elukokin lähtee kohta töihin... PamPoi meni jo... Kukkei arpoo edelleen. Maalaisiko sitä keittiönkaappeihin ukkeleita vai kasaisiko kaikki tavarat parvekkeelle...? Tekemättömyyden iso mörkö höristää korviaan ja availee ääntään
"Kröhöh.. Ottia tuotaa.."
"Hiljaa!"
"Öh.."
"Nih, kyl mä viel kohta jotain keksin."

Mörkö kaivautuu takaisin peiton alle ja menee nuq. Sitä on mukava olla tekemättä mitään.

Kukkei seisoo keskellä asuntoa, kädet syvällä taskuissaan, ääneen ajatellen.
"Tuskin PamPoita haittaa, jos mä vähän viritän..."

Edellinen