Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2008.

Jekkuperjantai  2

Kukkei vihaa tällä hetkellä lähes kaikkea. Ja kaikkia. Erityisen voimakkaan vihan kohteeksi joutuvat kevään tulo ja töissä olo. Varsinkin, kun molemmat oleentuvat samaan aikaan.

Kolmantena ärsykynnyksen reippaasti ylittävänä asiana on puhelimet, jotka eivät vastaa itsekseen.

Kevät pitäisi kieltää lailla ja rangaistukseksi ruoskia. Ihan ei ole suunnitteluvaiheessa mietitty loppuun asti, mitä saadaan aikaiseksi kevään sijoittamisella kalenteriin. Vaikka kyseinen vuodenaika selkeästi kuuluu riskikartan kärkisijoille, niin "Eikun tottakai me otetaan se mukaan tähän juttuun, ni on sitten vaihtelua vuodessa. Äläkä sä Jaatilainen mäkätä - ei se nyt oikeesti oo niin paha juttu." Niii, et silleen. Jos Jaatilainen kerran tiesi, mitä on odotettavissa, ni miksi he*******ä (hepeneissä?) anto periksi? Mitä väliä sillä on, jos toinen on kovaäänisempi? Ei se nyt ihan joka kerta oo oikeessa. MOT. Tässä vaiheessa ei auta mutista partaansa, et mitä mä sanoin, tää oli nähtävissä tai ottaisitko rusinoita, jos ei kerpele ole mitään sanonu, saanu ketään näkemään tai vaikka oliskin ollut niitä rusinoita.

Mulla on Elukolle pieni lahja perjantai-illaksi, ellei joku ole sitä tuhonnut, kun viimeksi näin ylläripyllärin se jonkun käsissä.

Jutun jekkuna on se, että Kukkeita riepoo ihan v****** (veneitä?).