Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2009.

*murrrr*  1

Raivostuttaa, kun raivostuu menneille tapahtumille ja ihmisille, joille ei mitään voi. Sit saa itkuraivarit ja raivaa kaikki rojut eripuolille kämppää mahdollisimman pitkälle ja nopeasti. Seuraavaksi menee hermot, kun mikään tavara ei ole paikallaan ja joutuu itse siivoamaan omat jälkensä. Viimeistään silloin ärtymys ja kiukku käsikädessä, reippain mielin astelevat yli sen rajan, jolloin silmissä pimenee, korvien juuresta lähtee kohina liikkeelle päälakea kohti ja aivot pakkaavat kimpsunsa ja kampsunsa ja siirtyvät vaivihkaa lomaparatiisiin viheltelemään, "Ei me mihinkään olla tässä menossa. Miten niin? Trallalaalalaala". Aivan sama onko kukaan vastaanottamassa kehittävää palautetta asioista, jotka eivät heitä koske tai ei, sillä ei siitä mölinästä saisi kuitenkaan mitään selvää. Tai vaikka saattaisikin sanan sieltä, toisen täältä ymmärtääkin, niin ei niistä saisi koottua järkevää kokonaisuuttaa kuitenkaan, kun huomio olisi pakotettu kiinnittymään varsin tiukasti kohti lenteleviin vaaseihin ja pyykkipoikiin.

Jälkeen päin ei kannata vaivautua utelemaan syitä yksipuoliselle riitelylle, sillä tapahtumasta ei valitettavasti jää minkäänlaisia muistijälkiä kovalevylle.


Aukot on  1

Kukkein sana-arkku huutaa tyhjyyttään. Huuto rynnii päin näköä sellaisella volyymillä, että uusia sanoja on mahdoton lappoa arkkuun silmäluomien väistellessä poskien kanssa kilpaa, piiloutuen jopa otsan taa, erimittaisia verbejä, substan..t..sseja ja advokaatteja..adjektotatiivejä..abduktioita. Hankaliointa on väistää pitkiä, sidosteisia ja lauserakenteeltaan selkeitä virkkeitä, jotka osuessaan kietoutuvat sekunnissa uhrin ympärille kuristaen sen hetkessä tajunnan rajamaille. Unhoittaman ei pidä myöskään sivulauseita, noita märkiä kehäpyyheheittiöitä, jotka paiskautuvat päin pläsiä heti kun otollinen hetki koitaa takertuakseen pienillä nipistimillään tiukasti mihin tahansa pölyhiukkasta suurempaan materiaan.

Tehkäätten hyvin ja koettakaa itse sulloa refill-sanoja arkun täytteeksi naama hillitysti peruslukemilla. Lopputuloksena on sataviissataavarmasti käsittämätön hiki, kasvojen uudelleenjärjestely ja sanasekamelska vipeltämässä lattialla sana-arkun ollessa edelleen ylpeästi tyhjä voitonmerkkejä näytellen ja omahyväisesti hekotellen.

Ammotakoon sanasiilo tyhjyttään sitten. Kun Kukkein ainoa fanikin otti ja läksi tulkitsemaan taivaanmerkkejä, niin mitäpä käyttöä kirjainjonoille enää olisikaan. Eluko ja Rattopoika tosin tekevät parhaansa parantaakseen tilannetta fanituskentällä, vaikkei Rattopoika osaa lukea ja Eluko on sekoittanut lukemisen ja paistinpannun merkitykset. Kivoihin ja monitahoisiin ihmispyramideihin he kuitenkin kykenevät.

Aivotoiminta on sähköä. Intterin webbi on sähköä. Sähkö on energiaa. Energia ei katoa. Eli ilman fyysistä olentoakin on mahdollista faneilla.

Ainua pinkki, mistä Kukkei tykkää on Mr.Pink.