Blogi

Näytetään kirjoitukset helmikuulta 2007.

"perussunnuntai"  2

Täyttä tuskaa. Ei kannata olla rehellinen, sillä ei saa mitään hyvää aikaiseksi. Eli valhetta kehiin kaikki vain, niin pääsee helpolla.

Perussunnuntaikävely, tosin vain iltapäivällä. Ja yksin. Kaukaa erämailta sivistyksen äärirajoille. Onneksi Eluko oli yhtä lost ja bongasi Kukkein notkumasta bussipysäkiltä susirajoilla. Eluko oli tehnyt monta laskua päivällä. Kukkei on niin pohjalla, ettei siitä enää alemmas pääse laskemaan.

Toisaalta huipulla tuulee ja kampaus menee sekaisin. Pohjalta on vain yksi suunta. Vahvaan nousuun siis, toverit!!

Kukkeilla on uskomattomat jutut ja kärsii luottamuspulasta. Kukkeista tulee isona kaatopaikka. Hyvin on ura jo alkanut. Kaikki jätteet otetaan vastaan.


Piilossa  1

Kukkei haki Elukolta saattohoitoa bussipysäkille sairastuttuaan ammattitautiin, eli puheripuliin.

Ihminen, jolla on lyhyet käden on kätyri ja vastavuoroisesti pitkillä yläraajoilla varustettu henkilö on täysihoitolakätyri.

Sehän on todeksi havaittu empiirisissä kokeissa, että pinnistelemällä kovasti, verisuoni voi katketa päästä. Pienesti pinnistelemällä tulee sitten varmaan vain finnejä naamaan.



YP  3

Miksei rakkaus voi olla puhdasta?

Lumi peittää routuneen maan, rakastaa sen pehmeäksi.
Puhtaan pinnan alla lepää musta multa,
odottaen vuoroaan.

Mihinkä sillä kiire.

Lumi sulaa aikanaan.
Hitaasti muttei niin varmasti -kuin jäistä mäkeä ylös, renkaat sutien- maa jäätyy peruskallioon saakka.


A-uton T-aka-K-ontti  2

Mä olen ihan varma, että ATK-vihaa mua.

Systeemi ei arvosta lainkaan sitä, että oon 6,5 vuotta opiskellu sen saloja koulussa ja päivittäin ylläpitänyt taitojani töissä (...jossa ei tarvita mitään taitoja). Musta tuntuu, että ATK kattelee mua silmäkulmastaan ja hihittää. Mä jopa kuulen sen joskus, vaikka se koittaa olla huomaamaton.

Siksi ei ole ihme kirjoittaessani salasanani oikein, en pääse kirjautumaan, mutta kun kirjoitan sen varmasti väärin, niin eipä hetkeäkään, kun olen sisällä upottavassa interin netissä.


202  1

UUuh! Reeniä, reeniä. Hulluna hikeä ja sykettä. Syke lopulta 202... Miten? En ole enää 18 vuotias - enkä kyllä tahtoisikaan olla. Ja miten syke voisi olla tietyssä tilassa enemmän kuin maksimisyke levätessä?

mtähä?

Kun siis, miten levossa tietyssä tilassa maksimisyke voi olla enemmän kuin pää kainalossa juostessa?

Taas paljon kysymyksiä. Ei ne lopu. Kukkei jumittaa kyselyiässä. Pitää päästä Elukon kanssa etsimään vastauksia kaupungin kaduilta... \o/