Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2007.

*rapsraps*  2

Jos kopiokone on rikki, ja se pyytää ilmoittamaan huoltoon, muttei kerro numeroa, niin kenelle viasta pitää ilmoittaa?

Onko vika olemassa, jos en ilmoita siitä kenellekään enkä voi itse tietää, mikä laitteessa on vialla?`

Kun kolmas osapuoli sotkeentuu asiaan jotenkin, niin kuka hän on ja keitä ovat ensimmäinen, toinen ja yhdestoista osapuoli? Mistä tietää, että kaikkia osapuolia on informoitu, jos tähänkin asti kolmas osapuoli on astunut kuvioihin saataa puskan takaa? Entäs jos vielä sataakin?


Termistö osa 2  2

Matkakuume

Matkan jälkeen oleva tila. Oireita heikotus ja syvät hengitysliikkeet. Sopiva tila PEF-mittauksille.

----
Älynväläys

Hetki, jolloin tajuaa todellisuuden ympärillään, kykenee ottamaan vastaan informaatiota ja kommunikoimaan ymmärrettävästi. Älynväläys tapahtuu, kun kaksi lajitoveria etsinyttä aivosolua törmäävät toisiinsa pimeässä ajukopassa. Älynväläyksen pituus ja syvyys ovat suoraan verrannollisia törmäyksen voimakkuuteen, aivosolujen kokoon ja lukumäärään.

Väläystilassa henkilö kykenee tuottamaan rakenteeltaan selkeitä lauseita, katsomaan silmiin ja reagoimaan ulkoisiin ärsykkeisiin. Normaaliin tilaan palautuneen henkilön tunnistaa tyhjästä katseesta, hervottomista jäsenistä ja kuolasta leukapielessä. Kommunkointikyky on huomattavasti alentunut.

Mikäli aivosolulla on ajovalot päällä, tapahtuu yhteentörmäyksiä harvemmin.

....... tota ......

öö tota


Termistö osa 1  2

Liikemies
- aka move man

Mies, joka kuljeskelelee pitkin katuja, kiertelee tolppia ja tekee kummia liikkeitä.

----
Harmaan talouden mies
- aka harmaa persoona

Mies, joka on niin harmaa yleisväriltään, että harmaa näyttää sähikyvältä väriltä hänen rinnallaan. Pimeällä kadulla varmasti pelottava.

----
Tukilakko

Laitetaan päälle kaikki tuet, kuten nilkkatuki, polvituki, rannetuki, niskatuki, korsetti ja tukisukat sekä haetaan Kelasta kaikkia mahdollisia tukia. Tapahtuu, kun joku alkaa lakkoilla ja haluaa myötätunnosta osallistua siihen. Esimerkiksi tupakkalakon tukilakko.

----
Neksu

Negatiivinen tunnetila. Monikko: neksut.

----
Poksu

Positiivinen tunnetila. Monikko: poksut.