Gnjäh

  • Kukkei

Lokit ja demarinuoret ovat liittoutuneet keskenään. Koska lokkejen juonet ovat tiedossa ja naamioituminen ei ole heillä parhaasta päästä, tarvitsee turvautua demarinuoriin. Niitä on helppo ujuttaa näkö- ja kuuloetäisyydelle tarkkailukohteesta puistossa.

Nii vissiin!

Ei vain voi olla luontevaa, että kohtuu normaalin näköiset nuoret miehet alkavat yhtäkkiä puhua politiikasta. Puistossa. PUISTOSSA! =S Ahdistavaa.

Lähinnä alkaa pelottamaan, eikä keskustelijoita voi kuin tuijottaa suu auki ja ihmetellä. Ei, ei. Ei auta selitellä, että joitain voi kiinnostaa ja asia voi olla heille tärkeä. Se on lähes paranormaalia, että paikalle saapuessa aletaan kovaan ääneen keskustelemaan "älykköpuheita" katsellen samalla syrjäkarein paikalle istumaan tulleita. Ja kun ei huomiota heru (paitsi se suu auki tuijottaminen ennekuin pääsee tilanteen tasalle ja saa ruumiinsa hallintaan), puheet hiljenevät ja muuttuvat muiksi.

Ellei sitten ollut tarkoitus iskeä esittämällä intellektuellia ja yhteiskunnallisista asioista kiinnostunutta aristokraatihtavaa akateemikkoa. Uh. Ei uponnu. Eikä tällä kertaa edes osunut lähelle.

Ehkä kävi itte liian hitailla, eikä siksi tajunnut. Toisaalta, jos olisi ollut tarpeeksi vauhdissa, niin ei olisi edes kerinnyt jäädä kuuntelemaan.

Pakko oli poistua leikkimään aarteenpiilotusta ja vainuamista. Elämän tosiasioihin on helppo tutustuttaa lapset leikin varjolla. Nyt nopsaa piiloon!

3 kommenttia

Kirsi

28.5.2007 21:58

Ne lokit on niin viksui... muttei niin viksui ko sä. Mulla on sulle jo häälahja valmiina ;) Tai oikeestaan huomenlahja... x| Eiiiiih, ei malttais odottaa!!!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kukkei

28.5.2007 22:48

\o/ Suffelii!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:25

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus