Nesteellä

  • Kukkei

Vainupoliisit olivat ensimmäisellä kenttäkomennuksellaan passissa Kaisaniemenpuiston liukumäessä, kunnes valtaisa sadekuuro yllätti heidät. Pisaroita tuli ainakin viisi. Tämä märkyys sai vainupoliisi Kukkein sairastumaan hetkellisesti ammattitautiin, vainoihin. Onneksi vainupoliisi Eluko pysyi karppina ja hahmotti ympäristöä aktiivisesti.

Tilanteesta selvittyään taistelupari siirtyi aidanviertä kohti Brakua.

Vainupoliisit saivat kiinni 8 pupua, jotka muutuivat lokeiksi (huomio 5 lokkia vastaa 8 pupua, sillä niillä on siivet). He yhyttivät piilostaan myös oudon pyöräilijän, joka hätyytti puput, kiersi hiekkakentän ja mahdollisesti pissi keskelle hiekkakenttää.

Kusemisen katselu piilosta sai aikaan pakottavan tarpeen käydä Nesteellä. Siellä vainupoliisi Kukkei taltutti agressiivisen vessapaperirullatelineen ja jätti sen makaamaan raadeltuna lattialle. Kukkei ei tiennyt, että vessapaperirullateline oli liittoutunut vesihanan kanssa, joka yritti kostaa rullatelineen kohtalon.

Eikä aamupalaankaan mennyt kuin puoli tuntia.. Kukkei voitti Elukon arviolta 3 minuutilla. Sekin johtui vain siitä, että vainupoliiseilla oli kiistaa tienpinnan kosteudesta.

PS. Kukkei pelasti Elukon hengen.

PPS. Eluko suojelee Kukkeita vessapaperirullaepisodissa, vaikka epäilee Kukkein mielenterveyttä. Kyseessä voi olla postraumaattinen reaktio mahdollisesta itsensäpaljastajasta.

PPPS. 1. sääntö: Älä myönnä mitään.

3 kommenttia

Kirsi

20.5.2007 05:43

jos 1,6 pupua vastaa yhtä lokkia ni mitä sille 0,4 pupulle käy? Jos niitä ei kierrätetä oikeaoppisesti niin kasvihuoneilmiö kiihtyy ja kohta pingviineillä ei ole kotia.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kukkei

20.5.2007 05:48

Mä muistan pupuja ja laitan kuoret biojäteastiaan.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:25

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus