Haluan alkoholistiksi! Mistä saa hakemuksia?

  • Saunatontutar

Tulin töistä kotiin lepimään, koska oli niin huono olo. Oli vähän jo eilen, mutta tänään enemmän. Olen hirveän kuuliainen työntekijä, koska tein kiltisti aamuhommat ennen lähtöä ja seuraavaksi mulla on kolme vapaata, jotka voin pyhittää mahakivulle, ripuloinnille, yrjön kourissa pyörimiselle ym mukavalle.

No jokatapuksessa. Kävelin töistä ratikkapysäkille ja siinä sitte ratikkaa odotelleessa kaksi spurkua könysi pysäkille. Heillä oli kova hönkä istumaan, mutta koska penkki oli märkä, he joutuivat seisomaan. Vanhemmalla spurkulla oli parhaimmat päivänsä nähnyt liian suuri puku ja fleesetakki, nuoremmalla nahkapusakka ja varsin ikävännäköinen näppylä silmän alla. Tympeä viinanlemu väänsi vatsaa, mutta höristin silti korvia. Spurkuilla on hauskoja juttuja!

"Voe itku. Nyt tulee krapula, tulee krapula", pukudeeku hönki. "Ota huikkaa", näppylädeeku sanoi ja kaivoi ruttuisesta muovikassista viinapullon. Molemmat hörppivät pullosta. Viinanhaju sai minulta melkein nenäkarvat rullalle. "Kaks huikkaa voi ottaa, muttei kolmatta", pukudeeku tiesi. "Joo, muuten tulee yrrrjö", nuorempi jatkoi. Nytpä tiedän sitten tämänkin.

Sedät tulivat tietysti ratikkaan (niillä oli varmaan ihan sata matkalippua). He juttelivat kovasti jotain, mutten kunnolla kuullut. Ihan viereenkään kun en viittiny mennä, koska oisin ehkä yrjönny niiden päälle. Koska sedät olivat matkan aikana hörppineet viinaa aika tiheään, varsinkin vanhempi alkoi olla aikamoisessa poreessa. Tasauspysäkillä sain kuitenkin kunnian kuulla muutaman keskustelunpätkän:

Näppylädeeku: Mulla on uus nainen, yks Tarja. Se asuu Kannelmäessä. Mä käyn siellä aina vähän (tauko ja virnistys), mut se ei tykkää ryyppäämisestä.
Pukudeeku (kesken toisen lausetta kovalla äänellä): MINÄ OSTAN VVVIINAA, PERRKELE!! (epäselvää mutinaa naimisesta ja 50-luvusta)
Näppylädeeku: Oliks sulla viinakortti? Hei viinakortti. Hei. Oliks sulla?
Pukudeeku (joikaavalla äänellä): juu, minulla oli viinakortti. Vaan veivät sen, perrrrkele.

Spurkut juttelevat vielä väkivallasta. Näppylätyyppi ilmaisee olevansa hyvin väkivaltavastainen. Pukudeeku horisee kuristamisesta ja turpaan vetämisestä. Viinapullo on vaihtunut Valdemariin.

Tuli mieleen, että pitäiskö minunki koittaa? Ajelis ratikalla ympyrää Jorma-pullon kanssa ja levittäisi hajuhaittaa ympäriinsä. Yhteiskunta elättäisi minut, vaikka panokseni olisi olematon. Hampaat mätänisi suuhun ja voisin pokata esim Erkin Vantaalta ja käydä siellä vähän (tauko ja virnistys). Oliskohan se helppoa ja kivaa?

5 kommenttia

Anonyymi

12.11.2007 11:26

Hih, notta tota mä luulen, että siinäkin elämäntyylissä on kyllä myös ne omat ongelmansa ja haittapuolensa eikä se aina olis niin kovin kivaa. Mutta enpä ole itse koittanut niin ihan varmaksi en osaa sanoa. Viisaampien sanaan olen itse luottanut ja ne sanoo ettei ole kivaa.

Mutta toinen asia. Toivottavasti sun pöpö mikä lie rauhoittuu ja paranet lauantaihin mennessä..

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

WilleWau

12.11.2007 11:30

Ei taida pelkällä hakemuksilla tuo ura aueta.

Alkoholismi itsessään on vakava sairaus, mutta joku raja yhteiskunnan paapomisellekin pitää voida mielestäni asettaa.

Jos henkilön motiivit riittävät vain ryyppämiseen, niin yhteiskunnan keinot kuntouttaa ovat minimaalisen pienet.

Spurgujen hajuhaittakin ratikoissa vielä tiukan paikan tullen menettelee, mutta vapaana vellovat allelaskut penkeille voittavat nekin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Pipit

12.11.2007 12:04

Sulla on tänään hyvä tilaisuus alottaa, mennään Moden jälkeen sitten Paussiin. Se alkaa jo olemaan enemmän ammattilaisten paikka. Minä amatöörinä tiedän kyllä paikat. ;)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
3 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Saunatontutar

12.11.2007 15:34

Tiuttis: Toivotaan todellakin!

WilleWau: Noita allelaskuja muuten hysteerisesti pelkään. Olen varma, että kohdalleni on tarkoitus sattua vielä sellainen ja joskus vielä joudun luikkimaan perse höyryten kotiin. Yyyyh!

Pipit: Kiitti kovasti! =)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:11

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus