Vampyyreita vastaan varustautunut

  • Saunatontutar

Taisin selvittää Welmun äkillisen fiikushimon. Ikkunanvieruskaappia siivotessa huomasin, että verhoa ja helmalakanaa on imetty. Lakanan imeminen oli tuottanut tulosta sinänsä, että vieressä oli pieni ja kuivunut oksennuslammikko. Welmulla on siis tainnut olla akuutti masunputsaustarve ja se on keksinyt pistellä puolet fiikuksesta poskeensa saadakseen aikaan kunnon laatat. Hän todella onnistui siinä!

Kävin ystävän kanssa syömässä. Söin ihan helvetisti. Lisäksi siinä ruuassa oli niin paljon valkosipulia, että haisen vielä haudassakin. Joutunen tekemään iltalenkin puskien kautta, koska uskon tappavani kaikki muutamaa metriä lähemmäs tulevat ihmiset hengitykselläni.

Huomenna on asiapäivä. Eli menen asioille. Koska olen ollut laiska hoitamaan niitä viime aikoina, kaikenlaisia asioita on kasaantunut vaikka millä mitalla. Täytyy käydä ainakin pankissa, postissa, verotoimistossa, ruokakaupassa, paistinpannukaupassa, housukaupassa, meikkikaupassa ja suihkukaupassa. Nyt menen kyllä karkkikauppaan. Neljä ja puoli tuntia sitten syöty ruoka maistuu vieläkin suussa. Siihen auttaa tietenkin vain karkki.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:15

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus