Viinapiru

  • Saunatontutar

Olen huono nukkumaan noin yleensäkin, saati kännissä. En kuitenkaan tällä kertaa. Voi juutas, ku tuntuu, että olen vieläki päissäni!

Oli tarkoitus juoda ihan vaan sivistyneesti eilen. Ottaa joitakin, pitää hauskaa ystävän kanssa ja tulla sitten kotiin kärsimättä tänään helvetillistä krapulaa. Tein juuri päinvastoin. Olin jo parin siiderin jälkeen jorauskunnossa. Ehkä ne vartti ennen pilkkua tilatut kaksi shottia ja kaksi valkovenäläistä ykkösellä kiskottuina olivat liikaa?!

Eksyin jatkoillekin, johonkin kaverin miehen luokkakaverin luukkuun. Join vielä sielläkin jotain, mutta muistikuvat ovat aika hataria. Muistan olleeni näreissäni jostain, kun lähdin saapastelemaan kotiin päin. Muistan käyttäneeni Welmun pissillä. Se juoksi iloisesti vapaana. Muistan jopa pitäneeni pienen koulutustuokion sille. Siihen asti riittää filmiä jotenkuten. Sitten ei enää.

Viime kuukausina olen huomannut usein saavani krapulan jo jossain vaiheessa aamuyöllä. Olen nukkumaan käytyäni ollut unessa ehkä tunnin, herännyt jumalattomaan janoon ja juossut sitten jääkaapilla tai vesihanalla juomassa jonkun tovin ja sitten nukkunut huonoa unta aamuun. Ei tällä kertaa. En muista nukkumaan käymisestä mitään, mutta heräsin kello 13.15 umpiunesta omasta sängystäni, vailla vaatteita. En edes ensin tajunnut, että olen krapulassa. Kiva. Pääni oli jo ennen eilisiltaa pelkkä hattuteline, nyt tapoin näköjään viimeisetkin aivosolut!

Taidan lähteä hakemaan kaupasta jotain mussutettavaa. Ei tarvi laittautuakaan, kun olen valmiiksi hurjan viehättävä eilisissä meikeissä. Olo on sitä luokkaa, että jos menisin lerssinpätkän ja kossupullon kanssa tuonne puistoon huojumaan, olisin varsin vakuuttava näky. Voi paska. Ei viinaa minulle taas toviin.

Ps. Vessanpöntössä lillivästä hammaslangan pätkästä päättelin langoittaneeni purukalustoni ennen nukkumaan menoa. Kiva juttu. Oiskin kauheeta herätä darrassa hampaat langoittamattomina! En oo sitte naamaa kuitenkaan viittiny pestä...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:15

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus