Hyvä minä

  • Kaisa

Paloipa iltapäivällä sitten tän typykän viimeinen tupakka. Se on loppu slut nyt, rupeen aikuiseksi ja lopetan moisen tyhmäilyn.

Reilun viikon päästä koittavaan laivaristeilyyn sitten taas päättyy humalahakuinen juominen. En tiedä, jaksaako sitä laivallakaan juopotella minkä verran, mutta sen jälkeen kesä ainakin vedetään ihan tipattomalla linjalla. Typeryyttä sekin.

Tein äsken tutkiskelua peilin edessä. Alaston vartalo on muuten aika usein hirvittävän kaunis (tai komea), vaikka muutama kilo ylimääräistä siellä täällä olisikin tai jotain muuta epätäydellisyyttä olisi havaittavissa. Mulle tuli pitkästä aikaa sellainen fiilis, että mä tykkään itsestäni. Ensimmäistä kertaa iäisyyksiin musta oikeasti tuntuu, että voisin uskoa, jos joku sanoisi pitävänsä mun ulkonäöstäni. Aika metkaa. Hirmu hauskaa. :)

Eipä muuta. Nukku-Mattia ei näy, joten juutuubeilu ja nettihärväys jatkukoon. Kello soi neljän tunnin päästä, tässä enää kannata edes yrittää unta...

Rock!

2 kommenttia

Leccare

14.5.2009 07:11

<3

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:47

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus