Lisää ihanuutta

  • Kaisa

Anteeksi. Järkytän teitä edelleen liian positiivishenkisillä kirjoituksilla. Mutta ei hätää, palajan suurkaupungin vilinään jo ensi viikon lopulla ja varmasti kyrvähdän noin alle vuorokaudessa taas turhaan kiireeseen, pinnallisuuteen, meteliin sun muuhun eli tulossa on kyllä vittumaista tekstiä, malttakaahan vain. :)

Kiivettiin tänään sitten serkkupojan kanssa yhdelle pikkuiselle vaaralle. Mutusteltiin mustikoita ja puolukoita suoraan mättäiltä, otettiin valokuvia aivan henkeäsalpaavan mahtavista maisemista, nautiskeltiin tuulisesta ja sitä kautta myös ötökättömästä älyttömän raikkaasta ilmasta, vaelleltiin ja jutusteltiin, nautittiin sunnuntain rauhasta. Sitten vielä pari tuntia ulkohommia - haravointia, pusikoiden leikkaamista ynnä muuta nikkarointia - ja äsken kalalla ja perunalla vatsakin vielä tyytyväiseksi. Ei sitä voisi pieni ihmislapsi paljon muuta vaatia.

Nyt odotellaan saunan lämpiämistä ja katsellaan Pairöts of the Kariibbiania. Niin, ja opetetaan 7-vuotiasta serkkutyttöä virkkaamaan - ei mikään iisi homma, tytöllä kun on tätä äidinpuolen suvun kovapäisyyttä ihan hippanen. :D "Mä en haluakaan oppia tätä koskaan" on kuultu noin tuhat kertaa kun silmukat karkailevat eikä jälki ole tasaisimmasta päästä. :D Mutta eiköhän se tästä. Huomenna uusi yritys, luultavasti jo huomattavasti paremmalla tuloksella.

Huomenna lähden muuten valloittamaan autoillen Pelloa. Vaviskaa, kanssaeläjät. :D

Rock!

2 kommenttia

vonStackelbaum

29.9.2008 08:10

Radio tarjoaa tällä hetkellä: Saat multa horsman, se rentun ruusu on...
Me orotamma sua!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
1 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:55

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus