Mutter

  • Kaisa

Äitienpäivä on yksi pahimmista vuosittaisista morkkispäivistä. Jotenkin sitä aina tänä päivänä havahtuu siihen, mitä huono lapsi sitä äidilleen onkaan tullut vuosien saatossa oltua - ja mitä huolta, päänvaivaa ja murhetta tulee edelleen aiheutettua säännöllisen epäsäännöllisesti ties minkälaisilla tempauksilla. Äitienpäivätoivotusten sijasta mun ainakin henkilökohtaisesti tulisi pyytää äidiltäni anteeksi kaikkia niitä kertoja, kun olen hänen äidinrakkauden rajojaan koetellut. Ei ole varmasti ollut aina kovin nannaa olla tällaisen äkkipikaisen ja yli-itsenäisen impulsiivisesti elävän nuoren naisen äiti. Mun äitini taitaakin olla maailman paras ja ihanin ja pitkäpinnaisin, ei se muuten olisi kai säilynyt edes järjissään meidän lasten kanssa. :)

Oikein hyvää äitienpäivää muillekin äideille; "Äiti on maailman kaunein sana. Paras sana!" Eikös juu? :)

Sitten takaisin työn touhuun unohtamaan tämä morkkis. On kyllä oikeasti kauhea huomata, että vaikka sitä onkin jo muka niin aikuinen melkein 20-vuotias, aina se äiti on silti äiti ja sen neuvoja ja apua tarvitsee aina, aina vain. Jännää.

Rrrock!

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:01

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
5 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus