Tietotulva

  • Kaisa

Mun pääni on aivan liian täynnä ajatuksia. Viimeinen pariviikkoinen on mennähujahtanut ohi kuin usvassa. Olen nähnyt, kokenut ja tuntenut enemmän kuin aikoihin. Olen joutunut venyttämään itseni jaksamisen äärirajoille erinäisten työelämän ongelmien vuoksi. Olen ollut ihastuneempi kuin ikinä, tuntenut rintaa puristavaa tuskaa, itkenyt ja nauranut, tuntenut ja nauttinut 101-prosenttisesti jokaisesta kokemastani tunteesta, jokaisesta järjen sijasta sydämellä tekemästäni ratkaisusta. Olen jutellut pitkiä aikoja ihmisten kanssa, jotka luulin jo menettäneeni iäksi. Vuosi 2009 on alkanut kertakaikkisen kummallisesti.

Jokainen päivä - monta kertaa itseasiassa - oon miettinyt, että joo, tän jutun kirjoitan sitten blogiini kun pääsen töistä kotiin. Kissanviikset. Nukkumaan mä oon aina mennyt ja uuvuttanut arkielämän pikkuihmeillä ja suurensuurilla ajatuksilla livekanssaeläjiä nettikanssaeläjien sijaan. Mutta hengissä ollaan ja päässä viiraa edelleen lujaa tahtia, vaikkei mun sydämen syvimmät tunnot ja älyn suurimmat väläykset usein eksykään blogiin asti. :)

Että sitä mä vaan. :) Kolme päivää vapaata vielä edessä (tai no, niin vapaata ku saikku voi olla, villasukkailua ja teenjuontia se on vielä huominen päivä ainakin) - ei tarvii ku vähä tehdä vuorolistoja, värvätä uusia työntekijöitä yms. Kauheen lepposaa ja ennenkaikkee supervapaata.

Pusmuiskis ja rock - elämä on vallattoman hulvatonta ja IHANAA!

3 kommenttia

Leccare

16.1.2009 00:07

Onnittelut :)

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Flash-Bang

16.1.2009 00:16

=) Eiku siitä vuan, samalla vauhdilla, tulee niitä ylämäkiäkin.

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:51

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
4 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus