Vapaapäivän auvo

  • Kaisa

Joo. Kannattaa tulla viettämään vapaapäiviään aina vanhempien nurkkiin, jos haluaa pientä puuhastelua sulostuttamaan vapaapäivän laiskoja hetkiä. Käyn kotona vissiin liian harvoin, koska olin unohtanut, että "käy äkkiä mummun kanssa kaupassa" tarkoittaa på finska kolmen tunnin reissua, tuhottomasti maailmanparannusta, nyökyttelyä, hymyilyä ja ymmärtämistä, kahvittelua närästykseen asti ja niin edelleen. Ei mulla tosin ole mitään maailmanparannusta vastaan, mummun kanssa tulee aina heitettyä älyttömän henkevää settiä, mutta hymyilytti vain kotimatkalla koko reissu - ei ollut ensimmäinen kerta nimittäin, kun pikavisiitti mummulaan on pikkuhiukkasen venähtänyt. :D

Mulla on älyttömän hyvä fiilis. MM-kisat on ohi Suomen osalta eli munkin käsittämättömän kauhea työrupeama on tältä erää lusittuna. Heselläkin hommat on hirmu hyvällä tolalla - melkein ilman minkäänlaista paniikkia uskalsin lähteä viikonlopuksi maaseutuilemaan ja se on aika hyvin se. Ehken mä ookaan niin epäonnistunut esimiestehtävässäni kuin luulin, alku on vain ollut pikkuisen kankea. Tai sitten se vain vaati tämän puoli vuotta työntekoa ennen kuin napsahti päässä ja alkoi riittävästi vituttamaan se, ettei kukaan mun lisäkseni ota vastuuta tai käytä maalaisjärkeä, ja sain raivoisalla väkipakolla homman toimimaan. En vain suostunut enää vastaamaan kaikesta ja tekemään kaikkea, vaan jaoin vastuuta uudella tavalla. Ilmeisen kannattava siirto.

Kuukauden päivät aikaa pääsykokeisiin. Valmistautuminen on vähän retuperällä. Noh, mennään arpomaan sinne jotakin - vääristä vastauksista ja yrittämisestä ei kuitenkaan käsittääkseni sakoteta. Saisi sitä vahingossa natsatakin sen opiskelupaikan suhteen. Risoo tää duunarointi ja tässä välivaiheessa eläminen. Kaikki on vähän rempallaan ja sinne päin, mutta mistään ei oikein tule valmista. Ei sillä, ettenkö tykkäisi tämänhetkisestä elämästänikin, mutta haluan niin paljon enemmän, niin erilaisia asioita, etten voi kerta kaikkiaan enää jatkaa elämän läpiluovimista paskaduunarina synkeässä Kalliossa. Toivottavasti kevään pääsykokeet tuovat haluamanilaisen muutoksen elämääni.

Nyt kuitenkin surffailemaan höNppäsivuille ja kohta lämmittämään saunaa.

Rock!

2 kommenttia

irga

10.5.2009 18:22

Mulla on sellainen täti, joka on maailman paras tyyppi, mut sen luo mennessään pitää varata vierailuaikaa sellaiset 4-6 tuntia, jotta ehtii hoitaa kaiken puhumisen ja rempallaan olevien asioiden korjailun. Sieltä lähtiessä on sekä käsittämättömän naatti että hyvä olo... :D

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 10:47

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus