Vappuvihaaja

  • Kaisa

Arkipyhät on maailman eniten paljon tyhmin keksintö. Joojoojoo, lähtekää te muut vain sankoin joukoin juhlimaan, näkemään kavereita ja pitämään hauskaa niin mä voin sitten sillä aikaa vaikka tienata aivan liian vähän rahaa paistelemalla bögöjä. Epistä!

Vappufiiliksen nosti heti aamusta kattoon ketjureaktio, joka sai alkunsa labrakäynnistä. Laboratoriokäynti edellyttää a) heräämistä varttia yli seitsemän ja b) useamman tunnin syömättömyyttä. Kohdat a ja b erikseenkin ovat omiaan aiheuttamaan tän malliseen päähän päänsäryntynkää - ei liene vaikea arvata, kuinka helvetillinen päänsärky nyt jyskyttää ohimoissa melkein 20 tunnin paaston ja noin 4 tunnin yöunien jälkeen.

Mutta eipä siinä. Oikein helvetin ratkiriemukasta Wappua kaikille. Saa laittaa mullekki yhden siiderin jäähtymään, pääsen kuiteskin jo puoli yksitoista p.m. töistä niin tuun sen sitten sen jälkeen nautiskelemaan.

Rrrock!

2 kommenttia

vonStackelbaum

1.5.2008 15:14

oot Rrrock!

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 4 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Anonyymi

5.12.2021 11:01

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
2 + 1 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus