Pe****een Jaakko!

  • Kukkei

Miks meni Jaakko-poika heittämään kivensä veteen? Ei sitten ajatellu muita, niinq Kukkeita, et voipi tulla vilu...

Ja tulee.

Ajatus lämmittää. Ainiijoo. Mistäköhän kohti? Ei lämmittäny
ainakaan Kukkeita koiran kanssa lenkillä, vaikka mietteitä risteilä päässä ko ohjuksia mantereiden välillä. Eli siis ei yhtään.

Koirakin oli niin jäässä, ettei tajunnu kuollutta hiirtä tienpientareella. Kaveri näytti jäätyneen pystyyn kesken juoksumatkan. Tavallaan se voi ollakin mahollista, ko oli niin raivoisan kylmä aamu. Mut hyvä tietää, ettei helvetti jäädy kuitenkaan, ko voitettiin Euroviisut. Pikkasen helpottaa oloa...not.

Kukkei on edelleen irtoläskin kehittämisen kannalla. Siitä tulis sellainen läskikerroksesta tehty haalari, jonka vois sulkea vetoketjulla edestä. Siin ois huppukin, ni vois rauhassa olla läskipää. Sitten ei tarviis hajota aamuihin, ko ei ole mitään lämmintä päälle. Kaikki on kesävaatteita. Kukkei onkin sellanen kesän lapsi, vaik syntykin syksyllä.

Nii, ei se riittänyt et maa oli jäässä ja huurteessa, vaan piti taivaankin olla kylmästi jämähtäny 80-luvulle. Sen verran oli kasariväreissä (neonpunanen ja kirkkaan sininen) taivaankansi, et ihan ei ollu varma olo kannattaako jättää ripsarit kokonaan pois vai vetää kajalia puolikynää yhteen silmään.

Kaah, kaaah, kaah. Mitäää? Miks ihmiset skrapas autojensa ikkunoita? Miten nekin oli jäässä? Ei tajuuu! Mistä tää kylmyys ja .... kylmyys on yhtäkkiä tullu? Vai onko Kukkei vaan liian aikasin hereillä. Äkkii takas goisaan ja hereille vasta huhtikuussa. Kesäääää!!! Ei oleeeee. Se ole vaa mainnos.

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:39

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
6 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus