Blogi

Näytetään kirjoitukset marraskuulta 2006.

Syy väsymykseen...  1

...selvisi. To-pe välisenä yönä iski vatsatauti ja perjantaina nousi kuume liki 39 asteeseen. Tavaraa tuli sekä ylä- että alakautta! Oksentaminen on sitten niin pirullista: tuntuu tulevan ruokatorvi mukana... Siinä meni sitten tuli maattua puolikuolleena sängyn pohjalla pari päivää. Mukava sairastaa pääosin viikonloppuna. Pääsee huomenna taas pirteänä töihin!?



Maajussille morsian!?  1

On tuo aivan mielenkiintoinen ohjelmformaatti, mutta eivätkö he itse löydä morsiamia? Miksi unohdetaan kaupunkien lukuisat kaupunkikollit? Vai eikö heillä ole väliä kun tarjontaa pitäisi olla aivan omilla kulmilla?

Luulen, että tuossa maalaismiljöössä on enemmän romantiikkaa, joka puree myös katsojiin. Maajussit mieletään ahkeriksi, rehellisiksi ja reiluiksi ihmisiksi kun taas kaupunkikollit saatetaan mieltää kaljaa sätkä suupielessä kittaaviksi sohvaperunoiksi. Olisipa siinä hieno ohjelma, kun kaupunkikollille etsittäisiin morsianta. Voin kuvitella sen niin elävästi...

Purnaan ehkä siksi, että meidän on unohdettu! ;) Vaikka melkein maalta minäkin olen...


Kuolemantuomio  3

Eilen kuulin uutisissa, että suomalaisista reilu 30 % kannattaa kuolemantuomiota!? Mielestäni se on aika paljon maassa, jossa kuolemantuomio ei ole käytössä.

Mikä voi olla niin paha rikos, että siitä voidaan tuomita kuolemaan? Tai kuka voi tuomion antaa? Jos esimerkiksi on murhamies, kuka muu kuin uhri olisi oikeutettu päättämään toisen elämän? Sukulainen? Sittenhän siitä tulisi jatkuva kierre. Olisiko kuolemantuomiolle parempi vaihtoehto? Jos joku paatunut rikollinen tuomittaisiin kuolemaan, hänhän pääsisi nopeasti kärsimyksestään. Eikö olisi parempi, että hän kärsisi kymmeniä vuosia ehkä jopa lopun elämäänsä pienessä betonibunkkerissa tietäen kuitenkin ulkomaailmasta sen, mitä muistikuvissa on? Ei pääsisi nauttimaan lintujen liverryksestä, laineiden liplatuksesta, tähtitaivaasta jne.

Oma kantani on ?-merkki. Ehkä enemmän, etten kannata kuolemantuomiota. Toisaalta mielipiteeni saattaisi vaihtua, jos jonkun rikollisen toiminta suuntautuisi omaan perheeseen väkivaltaisella tavalla - silloin voisi kannattaa tuota kuolemantuomioita.


Iso hätä lenkillä! ;)  1

Koska teen (tai yritän tehdä) aivoillani töitä, tykkään tuulettaa niitä työpäivän päätteeksi. Tänään oli juoksulenkin aika. Juoksu kulki kohtuu mukavasti. Juoksen yleensä lenkkini samaa reittiä edestakaisin, kuten nytkin. Hieman käännöksen jälkeen tuli hirveä hätä (se isompi). Mihinkäs sitä siinä kaupungin laitamilla menee? Mieleeni tuli Kummeli "purista perseellä" -fraasi ja hymyilytti. Varmaan muista ihmisistä huvittavaa, kun välillä juostaan ja välillä puristetaan pakaroita yhteen!? Siinä sitten sinnittelin pakarajumpalla kohti kotia ja aahh, mikä ihana autuus vessaan pääsy olikaan... Onneksi näin ei käy useasti! ;)


Sitä sun tätä...  1

En jaksnut läheä illalla tyrkylle mihinkään vaan menin nukkumaan. Pitäis löytää se tanssipari! Unta tuli mukavasti puoleen päivään - jaksaa taas aloittaa virkeänä uuden työviikon.

Päivällä kävin treenailemassa. Koska aurinko paistoi, tuntui kuin uudelleen syntyneeltä! Uskomaton vaikutus tuolla auringolla mielialaan, joka on ollut apeahko koko syksyn!? Illalla harrastin penkkiurheilua. Ilta meni sitten silitellessä vaatteita.

Alan kerätä Teemaa, mutta minkähän värisenä? Mielipiteitä? Kuvat olen räpsinyt kamerakännykällä itse, sillä kesällä meni uusjaossa omat ja varastetut tavarat. Nyt nukkumaan, öitä!


Lauantain viettoa...  2

Aamu alkoi puurolla. Katsoin Elovena -pakettia ja toivoin, että hän heräisi eloon viihdyttämään yksinäistä oloani. Pelkkiä unelmia...

Kävin päivällä shoppailemassa. Mietin, alanko keräämään romanttista Pentikin Vanilija -astiastoa vai väsynyttä mutta niin käytännöllistä Iittalan Teemaa?

Ilta menee ystävääni Elvistä kuunnellessa ja nauttiessa punaviiniä. Ostin tuo Elviksen levyn tänään. Haluaisiko joku jakaa puolet siitä punaviinistä? Myöhäistä, meni jo. Teksisi mieli lähteä tansseihin, mutta kun ei ole tanssiparia. Katsotaan...


Elokuvat  2

Kaikkea sitä tv:stä pitää lähettää - Ninjan kosto... ;) Miksi tuo elokuva on tehty? En kyllä katsonut 10 minuuttia kauempaa... Ilta meni, sanotaanko, liian tavanomaisesti. Sauna, pari kaljaa ja tv:n tollotusta. Mielummin vaihtaisin osani perheellisen elämään, sillä silloin elämässä olis sisältöä. Ninjan kosto... :)