Blogi

Näytetään kirjoitukset huhtikuulta 2008.

Muutto lähenee... :)  1

Viikonlopusta asti, aina kun on ollut aikaa, olen jo pakannut. Tavaraa tuntuu riittävän ja on hyvä hieman pengastaa komeron perillä sekä heittää rihkamaa pois! Malttamattomana odotoan muuttoa, vaikka muuttopäivä on hämärän peitossa. Viimeistään viikon päästä pitäisi olla tavarat siirrettynä ja uusi osoite miehellä! :)

On mukava taas päästä kerrostalosta rivitaloon, vaikka kerrostaloasumisessakin on puolensa. Minä vain haluan olla kesällä takapihalla ja grillailla. On siinä muitakin hyviä puolia, mut nyt kesän kynnyksellä tämä.


Aina kun kuvittelee kaiken menevän hyvin..  1

..sataa paskaa niskaan täysillä! Teet kaikkesi sen eteen, että jokin suhde onnistuu. Yrität, ja yrität, ja yrität. Tekojasi kuitenkin kyseenalaistetaan, alkaa ...kele mennä maku! Aina ei voi voittaa, vaikka koittaa?

Onneksi kevät etenee ja muutto asuntooni samalla tulee ajankohtaiseksi. Olen niin malttamaton muutosta uuteen omaan asuntoon, että en meinaa houisuissa pysyä. Kävin viime viikolla mittailemassa hieman huoneita. Asunto näytti edelleen hyvältä, paremmalta. Kevät näkyy myös kellojen siirtämisessä, joita kerrankin siirsin jo sunnuntaina. Olen melkein ajan hermoilla, paitsi tänään, jolloin mua v....taa. Tämä on harvinaista.