Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2008.

Odotettu lahja  1

Niin se vain joulu oli ja meni. Itse vietin sitä Saariselällä. Ajomatka sinne on helvetillinen, mutta se palkitsee etelän turistia. Koska paikalle saapui myös veljeni perheineen, toi pukki etukäteislahjat matkan alussa. Minä sain sen kauan kaivatun sykemittarin gps-lähettimellä. Nyt siis saan kaikki hiihtoni, juoksuni, melontani yms. jopa liian tarkasti mitattua.

Käytössä tuo sykemittari oli loistava. Tärkeimmät ominaisuudet ovat mielestäni kuljettu matka ja vauhtinäyttö per kilometri. Korkeusnäyttökin on ja siitä saa noustut ja lasketut metrit lenkin aikana. Hiihdettyä tuli mittarin mukaan viidessä päivässä 95 kilometriä. Ehtipä tuota vielä laskea Suomen pisintä pulkkamäkeäkin ja ajaa kelkalla.

Aattopäivän kruunasi tietysti minun spektaakkelimainen Joulupukin visiitti. Tällä kertaa enakkoasetelmia haittasi, että veljen vanhimmainen jo hieman epäili joulupukin aitoutta. Mutta ei hätiä mitiä, pari isoa tyynyä paidan alle, parta naamalle, lakki korville ja nuttu kireälle, niin Pukki oli valmis visiittiin. Ääntä muuttaen vierailu onnistui hyvin ja lapset tulivat pukin polvelle tunnistamatta minua. Itse olin Pukin visiitin aikana hiihtämässä...

Olihan ne maisemat taas erilaiset kuin täällä kotona, jossa lunta on muutama sentti. Metsässä ei voinut kuulla mitään, oli täysin hiljaista. Nukkumaan mennessä oli niin pimeä, ettet tiennyt oliko silmät auki vai kiinni. Niin totaalisen erilaista. Kovasti niitä hiihtokelejä tännekin jo odottelen...


Joulun viettoon  1

Joulukuu on mennyt nopeasti. Salilla on tullut käytyä 12 kertaa tässä kuussa ja pari viime yötä olen nukkunut huonosti johtuen lihasten kolotuksesta.

Nyt on osa tavaroista pakattu Pohjoisen reissua varten. Joulu vierähtää siellä, joten saa lihakset ainakin romusta vapaata, mutta ei urheilusta. Tänään voitelin sukset valmiiksi hiihtämistä varten. Toivottavasti päälle yrittävä flunssa ei saa otetta väsyneestä kropastani. Odotan Joululomalta pitkiä unia, hyvää ruokaa, rentoutumista ja hiukka sitä hiihtämistä/laskettelua. Ja tietysti odotan veljen lapsien näkemistä ja heidän kanssa telmimistä sekä leikkimistä. Minulla on taas Pukitus -vuoro. Ikävä kyllä täytyi sanoa parille tuttavalle, ettei sieltä kaukaa oikein pysty, sori.

Sain tänään minulle mieluisan Joulukortin! Se merkitsee paljon. Hyvää joulun odotusta kaikille!


Palauttavaa or not  1

Aamulla herätessä paikat pirun kipeät. Lihasryhmistä haukkareissa ja etureisissä ei tuntunut kipua. Ei ole enää nuori tämä treenaaja, sillä palautuminen tuntuu kestävän kauemmin kuin teini-iässä! Olen kyllä nyt käynyt ahkerasti reenailemassa, yrittäen kierrättää kuormitettavia lihaksia, mutta tänään tuntui kyllä jäykältä jöpökältä! Siitä syystä ajattelin tehdä löysemmän palauttavan treenin menemällä Spinning -tunnille. Taisin tehdä sen taas liian tosissaan...


KK-kuntosalikortti  1

Kävin tuossa Marraskuun lopussa tutustumassa 1 viikon ajan kaupungin kerman kuntosaliin, jossa on nämä jäsenyydet ja kuukausimaksut. Kun viikko oli ohi, tarjottiin Joulukuuta puoleen hintaan ilman jäsenyysvelvoitetta. Se täky täytyi käyttää, kun vakkarisalilla on ollut niin paljon väkeä, ettei sekaan ole sopinut ja huolimatta Joulun pohjoisen matkasta.

Nyt käyntejä on takana kuukausikortilla neljä. Kuten jo aikaisemmin kirjoitin, onhan siellä mukava reenailla, vaikka kyllä sinnekin kaikenlaista hiihtäjää pipot ja lippikset päässä mahtuu!? Ehkä hieman on ollut liioiteltua, että saunassa imetään protskudrinkkiä... Ihan ässä on treenin jälkeen ollut hieromatuoli!


Pullonpalautuksessa  2

Miksi aina kun palauttaa pulloja, osa automaateista on rikki ja lopuissa on kilometrin jono? Tai siinä on joku kahden kärryn kanssa lataamassa verkkaisesti pulloja koneeseen? Eikö niitä pulloja voi viedä kauppaan aina kun sinne menee? Ei niitä viikossa nyt kovin paljoa kerry ilman juhlia. Itse kun lähden kauppaan, otan aina tyhjät pullot mukaan. Silloin logistiikka on helpointa ja toimitus nopeaa. Ottaa pattiin...


Jalat solmussa bodystepissä  1

Kävin viikon tutustumiskäynnillä kunnon kaupallisella salilla, missä järjestetään kaikki spinningejä, bodypumppeja jne. Tänään tutustumiskäyntini viimeisenä päivänä uskaltauduin Bodysteppiin. Tunnin verran sielä askelsin. Onnekseni juuri tänään oli alkanut uusi ohjelma, joten oli se hankala muillekin!

Vaikka olen ollut sitä mieltä, että pienemmät puitteet riittää reenailuun, on ollut aika motivoivaa käydä tuolla isommalla salilla, jossa käy paljon ihmisiä. Kummasti se vain motivoi vastakkaisen sukupuolen näkyminen, ei voi kieltää! Jäsenyyttä en koskaan kyllä osta, mutta kuukauden tutustumisjakson mä vielä puoleen hintaan otin. Josko sitä vaikka kävis seuraavaks bodypumppiin?