Blogi

Näytetään kirjoitukset tammikuulta 2007.
Edellinen

Projekti 100 edistyminen  1

Pari kiloa on karissut, mutta vielä on matkaa tavoitteena olevaan neuvolavaakaan! Vaikka kuinka tuntuisi harrastavan liikuntaa ja syövän terveellisesti, ei meinaa paino pudota. Ehkä samalla lihaksisto kehittyy ja siitä tulee vastaavasti lisää painoa... ;) Tuskin.

Silittämätön pyykkivuori ratkaistu - äitini toimesta.*nöyristelee häpeissään hän*. Isä ja äiti poikkesivat illalla ja äiti kävi estelyistäni huolimatta pyykkikasan kimppuun. Mua nolottaa oikeasti. Eihän se tullut tänne silittämään, joutuu muutenkin tekemään kotona kaikki kotityöt.

Sain tänään miellyttävän sähköpostin! :) Vastaan siihen palattuani tulevalta työmatkaltani. Nyt pehkuihin, sillä kone lähtee jo kuuden jälkeen. Hyvää yötä!



Baanalla vientiä....  4

Eipä tarvinnut tämän pojan miettiä aloitusrepliikkejä. Heti narikasta päästyäni nelikymppinen nainen tuli kimppuuni ja alkoi riisumaan paitaani ja hivelemään minua. Onhan tuo mukavaa, mutta hän ei vedonnut minuun samalla tavalla kuin minä ehkä häneen ja kaiken lisäksi hän oli aika humalassa. Yritin sanoa nätisti, että ollaan julkisella paikalla, mutta hän vain jatkoi. Homma keskeytyi siihen, että hänen kaverinsa tuli väliin ja kertomaan minulle, että halukkaampi osapuoli oli kihloissa, vaikka ei jostain syystä sormusta pitänytkään. Huh, siitä tilanteesta selvittiin...

Eipä selvitty näistä kahdesta. Äsköiseen tilanteeseen väliin tullut nelikymppinen halusi tanssimaan kanssani. No, herrasmies ei kieltäydy. Sama nainen pyysi tanssimaan ja tanssimaan ja tanssimaan ja tanssimaan - koko ajan. Jos ehdin vähän karkuun ja ostamaan oluen, hän tuli taas hakemaan tanssimaan. Jäi oluet juomatta, mutta tulipa tanssittua. Harmillisinta oli, etten ehtinyt paljoa katsella minun ikäisiäni kiinnostavia naisia... Minulle ihmeteltiin, että miten voin olla vielä vapaana, niinpä. Itsetunto kyllä koheni, vaikka tuo tanssiravintola diskon mukana olosta huolimatta tunnetaan enempi "kierrätyskeskuksena".

Tänään herätessäni oli mitä mahtavin keli - pakkasta -10 astetta ja aurinko paistoi. Aamupalan jälkeen kiirehdin hiihtämään. Ai kun oli mukava hengittää raikasta ilmaa ja saada tupakansavut keuhkoista pois! Samalla haaveilin siitä, että keväthangilla olisi kiva hiihdellä jonkun kanssa eväät matkassa. Nauttia auringoasta, eväistä ja toisista!


Ehkä baanalle..  1

Ei saa jäädä tuleen makaamaan, sanoi veljeni torstaina minulle. Tätä sanontaa on käytetty myös tuntemattomassa sotilaassa. Veljeni myös sanoi, että itsesäälissä on turha kieriskellä. Pakko kai vähitellen uskoa...

Yritin päivällä käydä hiihtämässä, mutta yöllä oli satanut lunta ja viima oli sellainen, että se puhalsi ladut tukkoon. Ei siinä kauna viitsinyt tarpoa. Sitten kävin katsomassa lentopallopeliä. Kotiin tullessa laitoin saunan päälle, sheivasin ... kaljuni. Sitten saunaan ja valmistautumaan iltaan.

Voin kertoa, että vaikea asennoitua ulos menoon "metsästysmielessä" yhdeksän vuoden tauon jälkeen. Mennään nyt kuitenkin katsomaan tarjontaa, sillä alkaa rittää tulessa makaaminen. Toisaalta olisi mukava löytää nainen muualta kuin baarista. Siellä jo lähestyminen on mielestäni hankalaa. Sekä naiset että miehet silmäilevät ravintolan kauneimpia/komeimpia ilmestyksiä, eika siinä kunnolliset ja ok-näköiset ihmiset kiinnosta - ehkä sitä vaikka saisi sen komeimman/kauneimman. Ensikommentti on oltava hyvä, muuten tulee lähtö. Tanssit olisivat siinä mielessä parempi, että hyviin tapohin kuuluu tanssia pari kipaletta, jonka aikana on jo hyvä jutella ja antaa ensi vaikutus. Raportoidaan illan kulusta huomenna, nyt pitää mennä föönäämään hiuksia...eikun silittämään vaatteita! Toivottakaa onnea.


Sitä sun tätä...  1

Istuin tänään lentokoneessa odottamassa lumisateen loppumista Hki-Vantaalla n. 2 tuntia. Sitä ennen lähtöä oli siirretty jo puoli tuntia. Koneessa tarjoiltiin ylimääräinen appelsiinimehu! Eipä nuo säät kenenkään vika ole. Piti ehtiä perille vain 17:45, kun piti lähteä lentopallopeliin. En aivan ehtinyt. Olin kotona 21:00 kaupan kautta käyneenä. Sitten sauna päälle ja ruokaa tekemään. Tortillan täytteet tuli nopeasti...

Mukava käydä veljen perheen luona kylässä, kun lapset ovat niin innoissaan näkemisesäni! Eilen sain ensimmäistä kertaa pestä kummityttöni hampaat! :) Kummityttöni varta vasten pyysi minua eikä vanhemmat kelvanneet, joten ei muuta kuin toimeen. Tämän jälkeen sain lukea iltasadun kummityttölleni ja hänen vanhemmalle veljelleen. Koko illan ehdin rakennella legoista kaikkea kivaa. Toista oli tulla tänään kotiin, jossa ei odota kukaan...

Onneksi tv:stä tulee laatuelokuvia. Commando. Ehkä siksi olen täällä enkä tv:n ääressä. Olin saanut yhden sähköpostin avatessani profiiliani! Jännityksellä odotin, että kuka mulle laittanut viestin. Ja pettymys oli suuri, viesti oli cityltä! :(

Ai niin, tänä aamuna kun olin odottamassa erästä virkamiestä, kuulin hänen radiosta ylen arkiston mainoksen. Ko. mainoksessa oli lyhyt äänitys Neil Armstrongin historiallisesta hetkestä astumisesta kuun pinnalle. Vasen oli ensimmäisenä kuun pinnalla...

Huomenna taitaa päästä hiihtämään kuin on hyvä lumitilanne. Toivottavasti ladut on vedetty...


Paras ja hauskin trivialvastauksen päättely?! ;)  1

Pakko jakaa tämä teidän kanssanne. Tämä on vain mun mielestä niin hassunkurinen juttu. *hih*

Muutama vuosi sitten pelasin Trivialia ja eräs loistava vastauksen päättely tai sen yrittäminen saa vieläkin hyvälle tuulelle. Pelasimme kolmessa 2-3 hengen porukassa. Kysymys "Kummalla jalalla Neil Armstrong astui ensimmäistä kertaa kuun pinnalle" joukkueelta, jossa oli kaksi miestä ja nainen. Miehet olivat heti tekemässä arvausta, kun nainen toppuutteli ja kertoi tämän olevan pääteltävissä! Miehet ihmeissään miettimään - miten, miten ihmeessä. Nainen ajatteli loogisesti, että oikeakätinen on myös "oikeajalkainen" ja ottaisi sillä ensimmäisen askeleen. Sitten hän päätteli, montako askelmaa Neil joutui ottamaan. Päädyttiin 3 askelmaan ja hän voimakastahtoisena hän sai miehet puolelleen siis oikea-vasen-oikea ja vasen kuun pinnalle!

Mistä varmasti tiedämme, että peruuttaessamme takaperin alas tikapuita otamme ensimmäisen askeleen kätisyyden mukaan. Mielestäni emme mistään. Askeleiden määrä on pelkkä arvaus. Ja lopulta minun mielestä koko päätelmän heikkous, mistä tiedät Neilin olevan oikeakätinen? Niinpä.

Naisen esittämä vastaus oli väärin, ikävä kyllä. Noin loistavasta päättelystä soisi olevan oikeassa, mutta sääli on sairautta! :) Miehet olivat oikeassa. Mitä tästä opimme? Naiset on erilaisia kuin miehet... en tiedä, mutta mielestäni hauska juttu! :) Oikeasti en itsekään muista, kumpi oli se jalka, mutta arvaisin!

Tussa tunti sitten lopetin vaatteiden silittämisen, että saan reissulle sileitä paitoja päälle. Meinaa olla hektistä...


Tarvisin naisen...  5

..kotiini. Ensimmäinen syy on se, että hän voisi saada minut ajoissa sänkyyn. Nyt illat venyy, toki aamutkin. Liukuva työaika on hieno keksintö aamu-uniselle!

Toinen syy: en olisi niin kauan töissä, kun joko odottaisi kotiin. Niin se vain on.

Kolmas: olisi mukava keskustella ja vaihtaa mielipiteitä. Ei ole olemassa oikeita tai vääriä mielipiteitä.

Neljäs: tuntea naisen tuoksun, siirtäisin tämän ehkä kuitenkin tuonne ylemmäs, sillä tämä vaikuttaa positiivisesti.

Viides: vaikka pidän kämppäni kunnossa, ei meinaa matkustelulta ehtiä edes vähäistä pyykkihuoltoa. Kyllä minä itsekin silitän vaatteita ehtiessäni.

Kuudes: punaviini-illalliset. :)

Seitsämäs: Pehmeä, sileä iho. ;)

Kahdeksan: Paikkasi kainolossani ja hiljainen tuhinasi.

Yhdeksän: toivottavasti lapsenmielisyys ja huumori, joka saa hyvälle tuulelle.

Kymmenen: Hymy. Tämäkin nousee korkeammalle.

Yksitoista: tietyt muodot.

Kaksitoista: harrastukset, kuten vaikka matkustelu.

Kolmetoista: se viettelevä katseesi

Ja tässä oli vasta alkusoittoa...


Kekkereiden lapsiläppä..  1

Yksi viikonloppu takana ja siinä samalla kaverin toisen lapsen varpajaiset. Samalla meni yhdet 30-vuotisjuhlat.

Vaikka äijäporukalla oltiin, oli kummaa huomata, että keskustelun painopiste oli paljon lapsissa. Yleensä naiset harrastaa enemmän tätä vauvaläppää jakaen omia kokemuksiaan synnytyksistä jne. Se kai on aivan luonnollista. No, viikonloppuna olin niiden harvojen joukossa, joilla ei ole omia lapsia hyvästä harjoittelusta huolimatta!? On tainnut olla liian hapokasta... ;)

Tunsin itseni aika ulkopuoliseksi. Älkää kuitenkaan ymmärtäkö väärin, minä kyllä pidän lapsista ja haluaisin myös omia. En vain ole ollut sellaisessa tilanteessa viimeistä suhdetta lukuunottamatta. Sitä kun kuvittelee olevansa niin järkevä ja ajatteleva... Äitikin oli perhepäivähoitaja vielä lukioikääni asti, joten olen ollut lasten kanssa. Onhan minulla pari kummityttöä, jotka ovat todella hellyttäviä ja söpöjä. Se ottaa vain koville, kun itsekin haluaisi saada vielä kohtuu nuorella iällä lapsia ja se haave tuntuu tällä hetkellä kovin etäiseltä. Tiedättekö tunteen? Olisin vielä leikkisä ja löytyisi energiaa leikkiä. Nyt tässä hektisessä maailmassa minun on kovin vaikea löytää mitään.

Enkä ole kade niille, joille niitä lapsia on siunaantunut. Olen onnellinen heidän puolestaan. Välillä on kiva mennä hoitamaan kummityttöjä, niin palautuu mieleen se arki.



Unelma kodinhengettärestä...  3

Palasin tänään parin päivän reissulta - väsyneenä. Kun avaan oven, ennen sitä mielessäni välähtää unelma. Unelmassani sinä olet valmistautunut paluuseeni. Koti on siisti. Olet valmistanut illallisen, avannut viinipullon ja sytyttänyt kynttilät. Minua varten olet tietenkin pukeutunut pelkkään kodinhengettären esiliinaan. Kun avaan oven, ruoan tuoksu huumaa hajuaistini ja kuulen klassista musiikkia. Tulet vastaan ja toivotat minut tervetulleeksi kotiin suutelemalla minua intohimoisesti. Käymme pöytään ja syömme herkullisen aterian sekä nautimme viiniä. Aterian jälkeen menemme yhdessä kylpyyn. Pesemme toisemme. Hierot hieman jalkapohjiani...

Avaan oven. Asuntoni ammottaa tyhjyyttään. En kuule kuin naapurin askeleet. Jääkaappissa on avattu nakkipaketti. Syön 3 nakkia. Haaveet kaatuu...

Avaan tv:n. Nukahdan hetkeksi. Herään, puran laukkuni. Laitan koneellisen pyykkiä pyörimään ja alan pakata lyhyttä Rukan reissua varten. Ajelen hiukseni, käyn saunassa. Silitän vaatteita. Olen väsynyt.

Edellinen