Blogi

Näytetään kirjoitukset toukokuulta 2008.

-10 kg!  1

Vuodenvaihteesta painoni on tippunut reilu 10 kg! Tulevana viikonloppuna on "virallinen punnitus" kavereideni kesken, joiden kanssa löimme vetoa painon pudottamisesta. Tavoite oli tiputtaa vuodenvaihteen painosta -10 % tulevaan viikonloppuun mennessä ja minä olen nyt tavoitteeseen päässyt.

Viimeiset 3 kg lähtivät hieman viime tingalla, mutta kun on välttänyt ylimääräisiä hiilareita, syönyt paljon hedelmiä, salaattia ja vihanneksia, pääsin tavoitteeseen yllättävän helpolla? Lauantaina aion ottaa ilon irti pannasta olleilta herkuilta - aion syödä sipsejä, karkkia, lättyjä jne. Vielä pari päivää kidutusta...

Alin lukema lähes 10 vuoteen!
Alin lukema lähes 10 vuoteen!

Elämisen sietämätön keveys  1

Remonttihommia tehdessä, asuntoa järjestellessä ja venettä kunnostaessa on aikaa miettiä asioita. En vain saa mielestäni erästä kaunista, mukavaa ja älykästä naista. Ajatukset palaavat häneen toistuvasti. Mietin, miten asiat voisivatkaan olla kovin toisin, jos asiat eivät olisi ailahdelleet niin kovin. Pelkään lähteä kuurupiiloon hänen kanssaan, sillä tie on ollut kivikkoinen ja monivivahteinen.

Tänään vietin ensimmäisen "lepopäivän" ensimmäisessä mainitesemista asioista. Tai kyllä minä vähän varmaan järjestelen, kun hain eteisen kaappiin pari hyllyä, jonne saan tavarat pois retajamasta. Katsotaan.


Veneen alla  2

Vene on mukava kapistus, kun se on kunnossa, mutta kuka sen laittaa kuntoon - ja missä?

Viikko meni messuilemassa Saksassa ja veneen kunnostus oli ohjelmassa viikonloppuna. Jos joku minulle tulisi nyt sanomaan veneilyn ihanuudesta, käkättimeen kolisis. Eilisen päivän konttasin poistaen levää. Sitten pesin veneen. Tänään äidille kukat ja sitten hommiin; hioin hieman vanhaa primeria karheaksi, vedin rajausteipit ja maalasin myrkyt pohjaan. Työtä on hankaloittanut kummasti se, että olen joutunut tekemään työt veneen ollessa trailerin päällä selällään nurmikolla maaten. Vielä pitäisi tehdä normaalit veneen huoltotyöt. Parasta tässä on, että omistan kyseisen jollan veljeni kanssa yhdessä, mutta minä teen kaikki työt, joskin etäisyyksien takia...

Ehdin minä siellä veneen alla kaikenlaisia asioita ajatellakin. On se elämä joskus monimutkaisen vaikeaa, joskus yksinkertaisen helppoa. Tietäisipä siinä sitten miten luovia eteenpäin?

Niin ja kaikille äideille Hyvää Äitienpäivää!


Pintaremontti valmis  1

Viikko sitten pääsin muuttamaan uuteen asuntoon, nyt pintaremontti on muutamaa listaa vaille valmis. Lopputuloksena aivan todella upea yläkerta! Aika äkkiä sain vanhempien avustuksella sen tehtyä.

Täytyy vain todeta, kuinka paljon kaikkea pientä tavaraa sitä tulee tarvimaan. Lista on pitkä kuin nälkävuosi ja se tietää todennäköistä reissua Ikeaan!? Nyt kuitenkin saa rauhassa sentään kuluttaa ala- ja yläkertaa...

Kuntoilut on jäänyt vähäiseksi tämän viikon aikana ja tulee jäämään vielä ensi viikon ajaksi, kun työreissu vie miestä. Pitäisi myös saada tätä tavaraa paikoilleen, että saisi viimeisetkin laatikot pois silmistä.

Venekin pitäisi laittaa vesille lasku kuntoon... hohhoijaa..


Vapuksi uuteen osoitteeseen  1

Pääsin ottamaan vapun vastaan ihanasti omalla ja uudella terassilla! Kyllä kelpas juoda kuohuviiniä valkohattu päässä kansituolilla maaten kelien suosiessa vapun ja uuden asunnon juhlijaa!

Tosin, juhlinta jäi vähäiseksi, sillä... Pääsin tosiaan muuttamaan uuteen asuntooni sunnuntaina. Maanantaina alkoi sitten yläkerrassa tapettien repiminen. Vappupäivänä sain sitten tasoiteltua seinäpintoja, hiottua ja pohjamaalattua. Tänään muutaman seinän viimeistelymaalaus. Viikonlopuksi jää tapetointi ja laminaatin laitto.

Saisi tuon asunnon kuntoon, niin pääsisi sitten veneen kimppuun. Ihmeellistä, että kaikki projektit pitää osua samaan ajankohtaan...