Blogi

Näytetään kirjoitukset maaliskuulta 2008.

Pääsiäissiivous  1

Töistä lähtiessäni kävin kaupassa ja kotiin saavuttuani aloitin siivouksen. Tuuletin petivaatteet ja tamppasin sijauspatjat + peitot. Imuroin ja moppasin lattiat. Pesin pyykkiä. Järjestelin. Pesin pesuhuoneen ja saunan.

Huomiseksi jäi mattojen tamppaus, jota en viitsinyt tehä klo 21 ettei mummot talossa valita!? Lisäksi pitää silitellä vaatteita ja pyyhkiä pölyt.

Nyt odotan pääsiäsitipujen invaasiota...? Taidan saada odottaa hautaan asti. ;)


Kevättä kohti  1

Viikot vierivät eteenpäin tasaista tahtia. Maaliskuu on pitkällä puolen välin. Toisaalta on mukavaa, että "aika kuluu", mutta tuntuu kun ei saisi mitään todellista tehtyä.

Viime viikolla olin työreissulla Milanossa. Ainut anti tuntui olevan silmänruoka, sillä messut eivät paljon muuta, ikävä kyllä, tarjonneet. Italiassa messuilla tyyli on toinen, mielestäni ällöttävä. Miespuolisia kävijöitä houkutellaan standeille messuemännillä, muotikuvauksilla, misseillä jne. Italiassa kuitenkin näin julkisen puolierottisen ryhmätanssin ja tanssin jälkeen oli takahuoneeseen pitkä jono. Takahuoneeseen en nähnyt kuin hieman verhon välistä ohikulkiessani - siellä näytti olevan pieni käytävä ja pieniä "sovituskoppeja". Olipa tasa-arvoista.

Reilun kuukauden päästä pääsen muuttamaan uuteen asuntooni! Alan hiljalleen odottamaankin jo muuttoa! Kiva päästä taas grillailemaan omalle takapihalle! :) Tosin täytyy muistaa linjat! Vaa'assa lukema pienenee hiljalleen. Tavoitteena on päästä vielä 3 kg alaspäin.

Näin eilen Joutsenien paluumuuton, kevät tulee varmasti, mutta koska?


Neuvolavaaka käyttöön!  1

Jotakin iloa oli sairastelusta ja ehkä hieman huonommasta ruokahalusta. Paino nimittäin on tippunut ja ensimmäistä kertaa viiteen vuoteen menen neuvolavaakaan!

Viisi vuotta paino tippui alta sadan kun treenasin maratonia varten. Nyt laskemalla kaloreita. Siitäkin voi tulla neuroosi, kun sairaanakin täytyy laskea ruoasta saatu energia. Näköjään tuo kaloreiden tarkastelu on ainut tie onneen. Ennen kyllä on koittanut treenata ja syödä terveellisesti, mutta ei ole käsittänyt joitain energiapommeja, jotka ovat vesittäneet painon tiputuksen.