Blogi

Näytetään kirjoitukset elokuulta 2007.

Kaukaisesta kesälomasta  1

Kesäloma lähti käyntiin heti eräällä festarilla, jossa vierailin lauantaina. Aika kului pääasiassa kaljateltassa ja sen mukaisesti seuraavana aamuna oli hieman tuskainen matka junlle. Suuntasin nokan kohti helsinkiä nauttien VR:n ravintolavaunun antimista. Matka jatkui stadikalle Metallican konserttiin, joka oli aivan mahtava kokemus!

Maanantaina pika-aluksella aamutuimaan kohti Tallinnaa hakemaan hieman kesälomavirvokkeita. Matkalle osui aika monta kuoppaa ja olipa joidenkin alusten pitänyt jäädä satamaan.

Muutama päivä "mökkeilyä" mahtui puoleen väliin viikkoa ja sitten takaisin kotiin isännöimään paria tuttava pariskuntaani. Oli mukava saada kavereitani kyläilemään, sillä he tuppaavat käymään melko harvoin.

Toinen viikko meni mökkeillessä ja kuntoillessa. Kajakilla tuli kierrettyä melko monta lenkkiä, samoin maastopyörällä. Kajakilla etenemisvauhti n. 7-8 km/h ja maastopyörällä maastosta riippuen 15-25 km/h. Kuntoilun suoman hyvän mielen parantelin lomavirvokkeilla ja grillatulla ruoalla! Nam.

Kolmannella viikolla kiertelin veljeni ja kavereideni luona Etelä-Suomessa edelleen harrastaen pyöräilyä ja melontaa. Tulipa siinä käytyä Keski-Suomen sorateillä Ralleissa. Tällä kertaa katsottiin jopa yksi erikoiskoe, muutoin nautimme kavereiden kanssa vain mökkeilystä.

Viimeinen lomaviikko meni sitten veneillessä veljeni ja hänen lastensa kanssa. Yövyttiin lasten kanssa myös veneessä ja reissu meni todella hyvin. Lisäksi tuli melottua. Tulipa siinä ohessa käytyä lavatansseissakin. Vaikka olen tietynlainen tutkimusmatkailija, oli viimeinen viikko kiva viettää kotona! Matot jäi pesemättä, mutta vielä ehtii!