Blogi

Näytetään kirjoitukset joulukuulta 2006.


Säkit tyhjänä vai täynnä....  1

...siis lahjasäkit! Onneksi ei tarvi ostaa kovin monta pakettia ja voin sanoa, että minun lahjasäkkini on puolessa välissä. Joulu on kivaa aikaa, ainakin lapsille. Joudun vahingossa pukittelemaan Jouluna! Lupauduin menemään kaverille ja nyt paikkoja on jo 5 kpl! Saapa nähdä hieman lasten iloa ja muidenkin Joulunviettoa. Vielä pitää hieman tiedustella etukäteen lasten nimet ja viime aikojen tapahtumia. Ei kai sitä nyt niin väliä aikusen miehen joulusta, tärkeintä on, että saa tehtyä lasten joulusta ikimuistoisen. Minä annan - toivottavasti - hyvää joulumieltä!


Matkustelua työn parissa  1

Joskus kadehdin ihmisiä, jotka saivat matkustaa paljon työn takia - en enää. Ei niillä matkoilla ole paljon aikaa mitään muuta tehdä kuin kuluttaa pakaralihaksia, lässyttää, syödä kiireisesti ja vähän nukkua. Parasta antia ovat kaiketi illalliset, mutta kun ei osaa syödä kevyesti!? No, voi niiltä aina tuoda tuliaisia, mutta kenelle? ;) Torstaina taas mennään...


Kalsaripäivä  1

Niinhän se on, että vaikka pikkujoulut ottaa kuinka rauhallisesti, seuraa vähästä unesta ja väsyneisyydestä kalsaripäivä. Muutoin pikkujoulut olivat onnistuneet vaikka ilman avecia meninkin niihin. Muutama tanssi tuli tanssittua ja hieman viiniä siemailtua. Joka tapauksessa hyvä, että huomenna voi mennä normaalisti töihin eikä livahtaa huomaamattomasti takaovesta... ;)



Autoilu!?  3

Onko niin vaikeaa laittaa vilkkua hyvissä ajoin päälle? Onko se kuluva osa vai eikö sitä jakseta vääntää päälle? Ja autossa on ratti sitä varten, josta auton saa kääntymään. Joissakin autoissa tuntuu olevan pyörät lukittu suoraan yli kymmenen kilometria tunnissa vauhdissa eli kääntyminen onnistuu vain alle 10 km/h vauhdista! Sekin ilman vilkkua! Ärsyttää. Hus, autokouluun siitä..

Ja minä olen täydellinen kuski! ;) Hyvät yöt!


Itsenäisyyspäivän vietto  1

Mukava herätä ihanan, pitkän yöunen jälkeen. Mittariin tuli melkein kellonympärys. Verhot avattuani näin ikkunasta 3 Suomen lippua.

Lähdin heti puolilta päiviltä salille. Kova treeni otti voimille. Kotiin päästyäni Tuntematon sotilas päälle ja kokkaamaan. Valkosipuliperunat, sisäfile ja kuullotetut vihannekset punaviinin kera maistuivat. Päälle päätteeksi leivon vadelmapiirakan ja torttuja. Niitä tuli sitten syötyä illalla kynttilöiden valossa glökin kera vielä linnan juhlia seuratessa.

Sellainen itsenäisyyspäivä täällä. Hyvät yöt!


Hyvänolon tunne!  2

Työpäivän päätteeksi olin väsynyt, mutta jaksoin silti raahautua salille pullistelemaan ja uimaan. Uimisen ja saunomisen jälkeen oli todella hyvä, lähes orgastinen olotila! Kyllä näköjään se liikunta auttaa "talven" pimeydessä!

Pimeydessä voi hyvän olon saada muutoinkin...vaan koska?


Paluu arkeen...  2

Monen päivän työmatka vetää mehut miehestä. Pakaralihasten treenaus palavereissa on raskasta. Samoin lyhyet yöunet puolen metrin korkuisella hotellin tyynyllä! Tylsää palata tyhjään kotiin, kun ketään ei ole vastassa ja jääkaappi tyhjä. Väsyneenä sitä laittaa pyykit koneeseen ja käy ruokakaupassa. Sitten nukutaan pitkään. Toipuminen kestää näköjään koko viikonlopun.