Blogi

Näytetään kirjoitukset heinäkuulta 2007.

Loma!!!  1

Nyt se vihdoin alkoi! Työtunteja tuli tälle viikolle reilu 50, joten loman tarpeessa tässä oltiin. Jaksoin eilen laittaa kämppää kuntoon ja siivosin hieman.

Yhdentoista tunnin unien jälkeen oli mukava herätä auringon paisteeseen! Ensimmäistä kertaa söin aamupalan parvekkeella. Tästä se alkaa, kaikkea kivaa tiedossa. Ensin käyn huomenna Metallican konsertissa, sit Tallinnassa. Sen jälkeen taidan lastata maastopyörän ja kajakin autoon ja menoksi...

:)


Elämän tarkoitus  2

Kesä vilistää vinhaa kyytiä eteenpäin. Melkein tuntuu siltä, että se on jo takana päin, vaikka vielä viikko kesälomaan!

Olen ehtinyt tehdä kaikennäköistä. Viikon alussa olin veljen lapsien kanssa eräässä huvipuistossa, joka kylläkin on enemmän suunnattu aikuisille. Eipä se haitannut ipanoiden menoa ja sain juosta vanhemman kanssa monessa laitteessa. Valitettavasti heidän pituus ei riittänyt kaikkiin laitteisiin, mutta minä kävin ne testaamassa. Toinenpa erehtyi sanomaan minua isäkseenkin... Olin siitä kovin otettu, mutta veljeni on todella hyvä isä, joten pysyn setänä/kummisetänä.

Sain myös ostettua vihdoin kajakin, jota olen himoinnut (muun lisäksi :)jo useamman vuoden! Nyt vain odotan alkavaa lomaa, että saan meloa ja tutustua eri jokiin!

Tänä aamuna minulta lähti kylästä eräs tuttavaperhe, joka oli täällä keskiviikosta asti. Olin kyllä työmatkalla itse torstai-iltaan saakka, joten ehdin huvittaa heitä vain hetken - huono omatunto isännyydestä! Eilen olimme taasen kylpylässä, laskin heidän 7-v. poikansa kanssa ainakin 30-40 kertaa liukumäestä! Kumpikohan oli se lapsi? ;) Minä ainakin tykkäsin. Aamulla heidän lähdettyään minut valtasi tyhjyys - minä haluaisin omia lapsia! Hankala niitä on vain saada, kun harjoituksetkin ovat vähissä... Tiedän elämän tarkoituksen!