Ehkä baanalle..

  • Jatuli

Ei saa jäädä tuleen makaamaan, sanoi veljeni torstaina minulle. Tätä sanontaa on käytetty myös tuntemattomassa sotilaassa. Veljeni myös sanoi, että itsesäälissä on turha kieriskellä. Pakko kai vähitellen uskoa...

Yritin päivällä käydä hiihtämässä, mutta yöllä oli satanut lunta ja viima oli sellainen, että se puhalsi ladut tukkoon. Ei siinä kauna viitsinyt tarpoa. Sitten kävin katsomassa lentopallopeliä. Kotiin tullessa laitoin saunan päälle, sheivasin ... kaljuni. Sitten saunaan ja valmistautumaan iltaan.

Voin kertoa, että vaikea asennoitua ulos menoon "metsästysmielessä" yhdeksän vuoden tauon jälkeen. Mennään nyt kuitenkin katsomaan tarjontaa, sillä alkaa rittää tulessa makaaminen. Toisaalta olisi mukava löytää nainen muualta kuin baarista. Siellä jo lähestyminen on mielestäni hankalaa. Sekä naiset että miehet silmäilevät ravintolan kauneimpia/komeimpia ilmestyksiä, eika siinä kunnolliset ja ok-näköiset ihmiset kiinnosta - ehkä sitä vaikka saisi sen komeimman/kauneimman. Ensikommentti on oltava hyvä, muuten tulee lähtö. Tanssit olisivat siinä mielessä parempi, että hyviin tapohin kuuluu tanssia pari kipaletta, jonka aikana on jo hyvä jutella ja antaa ensi vaikutus. Raportoidaan illan kulusta huomenna, nyt pitää mennä föönäämään hiuksia...eikun silittämään vaatteita! Toivottakaa onnea.

Kirjoitettaessa soi Robbie W

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
8 + 5 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus