Luulo ei ole tiedon väärti

  • Jatuli

Eilen, kuten monesti aikaisemminkin, jouduin uskotuksi mieheksi. Minulle on kai helppo purkaa sydäntä, en tiedä miksi. Isälläni on samanlainen taipumus ja hän on joutunutkin selvittämään monien asioita.

Eilinen kirjoitus liittyi ystäväni tilanteeseen, josta en voi kertoa enempää pysyäkseni sinä uskottuna miehenä. Tilanne on heillä hankala, joten täytyy vain toivottaa onnea, että asiat selviäisivät. Eikä Forrest tässäkään tapauksessa ole mitään tehnyt...

Elämä ottaa ja se antaa. Kaikki tapahtumat eivät ole omissa käsissä. Silloin harmittaa, kun on ajatellut, että kaikki menee hyvin ja sitten ei menekkään. Yrität rakastaa, vakuuttaa ja näyttää, että haluat jakaa elämäsi toisen rinnalla. Olet muuttunut ja mukaudut toisen vaatimuksiin, koska rakastat häntä. Se ei vain tunnu riittävän. Rakkaus vaatii vastarakkautta ja silloin asiat menevät haluttuun suuntaan. Molempien pitää tehdä uhrauksia, ei vain toisen.

Olen maassa. Taas kerran sinne lyöty. Menen syömään kaikki suklaat mitä löydän tästä kämpästä ja nousen pikku hiljaa ylös...

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:14

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
7 + 3 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus