Paras ja hauskin trivialvastauksen päättely?! ;)

  • Jatuli

Pakko jakaa tämä teidän kanssanne. Tämä on vain mun mielestä niin hassunkurinen juttu. *hih*

Muutama vuosi sitten pelasin Trivialia ja eräs loistava vastauksen päättely tai sen yrittäminen saa vieläkin hyvälle tuulelle. Pelasimme kolmessa 2-3 hengen porukassa. Kysymys "Kummalla jalalla Neil Armstrong astui ensimmäistä kertaa kuun pinnalle" joukkueelta, jossa oli kaksi miestä ja nainen. Miehet olivat heti tekemässä arvausta, kun nainen toppuutteli ja kertoi tämän olevan pääteltävissä! Miehet ihmeissään miettimään - miten, miten ihmeessä. Nainen ajatteli loogisesti, että oikeakätinen on myös "oikeajalkainen" ja ottaisi sillä ensimmäisen askeleen. Sitten hän päätteli, montako askelmaa Neil joutui ottamaan. Päädyttiin 3 askelmaan ja hän voimakastahtoisena hän sai miehet puolelleen siis oikea-vasen-oikea ja vasen kuun pinnalle!

Mistä varmasti tiedämme, että peruuttaessamme takaperin alas tikapuita otamme ensimmäisen askeleen kätisyyden mukaan. Mielestäni emme mistään. Askeleiden määrä on pelkkä arvaus. Ja lopulta minun mielestä koko päätelmän heikkous, mistä tiedät Neilin olevan oikeakätinen? Niinpä.

Naisen esittämä vastaus oli väärin, ikävä kyllä. Noin loistavasta päättelystä soisi olevan oikeassa, mutta sääli on sairautta! :) Miehet olivat oikeassa. Mitä tästä opimme? Naiset on erilaisia kuin miehet... en tiedä, mutta mielestäni hauska juttu! :) Oikeasti en itsekään muista, kumpi oli se jalka, mutta arvaisin!

Tussa tunti sitten lopetin vaatteiden silittämisen, että saan reissulle sileitä paitoja päälle. Meinaa olla hektistä...

Kirjoitettaessa soi Apis ja Zenari

1 kommentti

Anonyymi

5.12.2021 11:34

Täältä löydät pian seksiä, suhteita, Deittailua --> http://dating24.me

Vastaa kommenttiin

Henkilökohtainen verkkosivusi (kotisivu, blogi tms.)
9 + 2 = Kirjoita laskutoimituksen tulos tai kirjaudu sisään, jolloin tarkistetta ei kysytä.
Jätä tyhjäksi

Kommentoi kirjoitusta

Jos sinulla ei ole vielä tunnusta Cityssä tai Facebookissa, luo tunnus Cityyn. Se käy käden käänteessä ja on täysin ilmaista.

Luo ilmainen tunnus